Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Τι 'πες τώρα / Αμφισβητείς τις δημοσκοπήσεις, ρε;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα / Αμφισβητείς τις δημοσκοπήσεις, ρε;

Εγώ δεν πρόκειται να ανεχτώ πολιτευτές διοικητές νοσοκομείων» έλεγε ο Κυριάκος στον Παπαχελά. Κανείς δεν βρίσκεται να τον φωνάξει: «Ψεύτη, ψεύτη, ψεύτη». Ούτε ένας.

Θα μου πείτε, το πρώτο ή το τελευταίο; Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Ακραίο όμως ναι. Γιατί αυτοί που κατακεραύνωναν το δήθεν «κομματικό κράτος» να το αλώσουν ήθελαν.

https://www.youtube.com/embed/JFdp-sCo5IM

«Ποιον να βάλουμε; Τους ξένους;» ήταν η ωμή παραδοχή Βορίδη στο Open. Ειρωνεύονται κι από πάνω με τα χάλια τους. Αλλά ο Κυριάκος αλώβητος. Μόνο «καλά λόγια» θα ακουστούν στα κανάλια. Τον κρύβουν για να μην τον ματιάσουν.

Η αντιστροφή των προεκλογικών υποσχέσεων στα ακριβώς αντίθετά τους δεν άργησε ούτε τρεις μήνες... Ήταν άμεση. Σε “Μακεδονικό”, προσφυγικό, Μάτι και φυσικές καταστροφές προσγειώθηκε άτσαλα η Ν.Δ. στην πραγματικότητα.

Το πιο ακραίο όμως ήταν τρανταχτό «άδειασμα» στη μεσαία τάξη που επιφύλαξε το νέο φορολογικό. Το restart που έταζε ο Κυριάκος στους μικροεπαγγελματίες και οι ελαφρύνσεις φόρου δεν θα έρθουν ποτέ.

Αντ’ αυτού είχαμε βαφτίσια από τον κ. Σταϊκούρα. Εξαλείφθηκε λέει η φτώχεια στην Ελλάδα. Όλοι πλέον ανήκουμε στη μεσαία τάξη των 6.000 ευρώ, ήτοι 450 ευρώ τον μήνα!

Τα επιχειρήματα της Ν.Δ., κλισέ απίστευτης βαρεμάρας. Τα ίδια δια πάσαν νόσον. Μετά το «φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ» και το «μας ψήφισε ο ελληνικός λαός», λανσάρουν τα ανανεωμένα «σκίζουμε» στις δημοσκοπήσεις, «δείτε τι λέει η κοινή γνώμη».

Αν κάτι χοντρό συμβεί, όπως ο Πατέρας, η απάντηση είναι ή «το αντιμετωπίσαμε, το θέμα έχει κλείσει» ή «διορθώθηκε αυτό. Το θέμα είναι να τελειώνει αυτή η νοοτροπία. Με περίσσεια πολιτική εντιμότητα και θάρρος διορθώθηκε» όπως είπε η κ. Ασημακοπούλου.

Στο σχόλιο που ακολούθησε «υπάρχουν κι άλλοι έντεκα...» ξαφνικά έχασε την ακοή της.

Την οποία δεν βρήκε ούτε στην επόμενη «δύσκολη» ερώτηση. «Θα σας απαντήσω μετά» είπε στον δημοσιογράφο που τη ρώτησε γιατί η Ν.Δ. δεν ψήφισε το άρθρο 5 για την κατάργηση των διακρίσεων φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και αναπηρίας.

Φοβήθηκαν Ν.Δ. - ΚΙΝ.ΑΛΛ. τη συσπείρωση προοδευτικών ανθρώπων γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ και άρχισαν τα κουτσομπολιά και την πάγια τακτική της απαξίωσης... Ποιων; Αυτών που παλιότερα έγλυφαν. Τόσο απλά.

Κάλυψε πολιτικά ο Άδωνις τον Πατέρα («είχε τα τυπικά προσόντα») και τον Μητσοτάκη που «δεν παρενέβη» στην πρόσληψη. Το γιατί τον παραίτησαν μετά... οι «καλώς καμωμένα» θα το απαντήσει κάποιος;

Η Ακροδεξιά της Ν.Δ. κυματοθραύστης στα ΜΜΕ. Τα ανταλλάγματα φαίνονται.

Κι αφού είναι τόσο σίγουροι, γιατί άρχισαν από τώρα να μας γανώνουν με τις δημοσκοπήσεις; Λέω εγώ τώρα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL