Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Ο Θ. Δρίτσας απαντά στην προβοκάτσια του Καρανικόλα: Δεν είναι δυνατόν να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Θ. Δρίτσας απαντά στην προβοκάτσια του Καρανικόλα: Δεν είναι δυνατόν να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας (Video)

"Έχει απομονωθεί το σύνολο των λεχθέντων σε έναν διάλογο έντονο που προφανώς ο λόγος ήταν ατελής διότι ανταλλάσσαμε φράσεις με τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, κ. Καρανικόλας είχε οξύνει το κλίμα. Δεν υπάρχει κανείς εχέφρων άνθρωπος που να δικαιολογεί, ή να ανέχεται, ή να αποδέχεται εγκληματικές δραστηριότητες ή πολύ περισσότερο βιασμούς ανηλίκων ανάλογα με την συχνότητα που συμβαίνει αυτό. Αν εντάσσομαι και εγώ σε αυτή την κατηγορία του συνόλου των Ελλήνων πολιτών που αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ και αυτή είναι και η ιστορική μου διαδρομή και η συγκρότησή μου και το αξιακό μου σύστημα".

"Αισθάνομαι άσχημα. Δεν είναι δυνατόν να δικαιολογήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας" είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Δρίτσας.

"Ήταν μια προβοκάτσια από τον κ. Καρανικόλα και από ένα σύστημα ολόκληρο, που σε αυτές τις περιπτώσεις αξιοποιεί κάθε τι απομονώνοντας τμήματα ενός διαλόγου γιατί αμέσως ακριβώς ο κ. Καρανικόλας θέλοντας να με φορτώσει με αυτή την κατηγορία δέχθηκε την απάντηση τρεις – τέσσερις φορές «Όχι βέβαια».

"Η αντίδραση μου απαντούσε σε ένα κλίμα φοβικό που κάποιοι θέλουν να δημιουργούν παρουσιάζοντας τους πρόσφυγες και μετανάστες ως φορείς εγκλημάτων. Εμείς φροντίζαμε ως κυβέρνηση να προβλέπουμε, να αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα και όχι να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά."

"Δεν πρόκειται για κάποια δήλωση" αποσαφήνισε ο κ. Δρίτσας αλλά "ήταν ένας τηλεοπτικός καυγάς έντονος ακριβώς γιατί αντέδρασα στα νέα μέτρα της κυβέρνησης με τα προαναχωρησιακά κέντρα. Αντέδρασα στην γενίκευση ότι οι μετανάστες και πρόσφυγες ρέπουν προς εγκληματική δραστηριότητα. Αν δεν αντέδρασα με τον πληρέστερο τρόπο από άποψη διατύπωσης μου ζητάτε να ζητήσω συγγνώμη σε αυτό; Προφανώς δεν είναι αποδεκτοί οι βιασμοί, ούτε ανά εξάμηνο,ούτε ανά εξαετία"…

Διαμαρτυρήθηκε ο κ. Δρίτσας γιατί την ώρα που μιλούσε μπήκε τιτλάκι στον ΑΝΤ1 «δεν αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη» που και αυτό ήταν εσφαλμένο διότι η ερώτηση περί συγγνώμης ήταν του κ. Παπαχλιμίντζου και η απάντηση του κ. Δρίτσα ήταν η προαναφερόμενη. 

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL