Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Παπαχριστόπουλος: Τα προβλήματα της ΝΔ οδηγούν στην κατρακύλα του κοινοβουλευτισμού (ηχητικό)

Για την κατρακύλα του κοινοβουλευτισμού με ευθύνη της ΝΔ μίλησε Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος με αφορμή τη συνταγματική αναθεώρηση και τις επικείμενες αλλαγές στη διαδικασία εκλογής προέδρου Δημοκρατίας.

Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Παπαχριστόπουλος μίλησε και για το καθεστώς ομηρίας των καθαριστριών στο Αττικό Νοσοκομείο και προσεχώς και άλλων εργαζόμενων και επανέλαβε ότι είναι κατάντια όλα αυτά που γίνονται και πως η κυβέρνηση ουσιαστικά  στερεί από τον πρώτο πολίτη της χώρας το κύρος του, αφού θα έχει εκλεγεί με απαρτία μόλις 76 βουλευτών.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος αναφέρθηκε στα εσωτερικά προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα γίνονται μεγαλύτερα όσο περνάει ο χρόνος και σημείωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τους αφοπλίσει. Ενώ όπως τόνισε τεράστιο θέμα είναι η ψήφος των απόδημων Ελλήνων. Παράλληλα σημείωσε ότι πρόκειται για τεράστια οπισθοδρόμηση

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις