Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Παπαχριστόπουλος: Τα προβλήματα της ΝΔ οδηγούν στην κατρακύλα του κοινοβουλευτισμού (ηχητικό)

Για την κατρακύλα του κοινοβουλευτισμού με ευθύνη της ΝΔ μίλησε Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος με αφορμή τη συνταγματική αναθεώρηση και τις επικείμενες αλλαγές στη διαδικασία εκλογής προέδρου Δημοκρατίας.

Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Παπαχριστόπουλος μίλησε και για το καθεστώς ομηρίας των καθαριστριών στο Αττικό Νοσοκομείο και προσεχώς και άλλων εργαζόμενων και επανέλαβε ότι είναι κατάντια όλα αυτά που γίνονται και πως η κυβέρνηση ουσιαστικά  στερεί από τον πρώτο πολίτη της χώρας το κύρος του, αφού θα έχει εκλεγεί με απαρτία μόλις 76 βουλευτών.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος αναφέρθηκε στα εσωτερικά προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα γίνονται μεγαλύτερα όσο περνάει ο χρόνος και σημείωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τους αφοπλίσει. Ενώ όπως τόνισε τεράστιο θέμα είναι η ψήφος των απόδημων Ελλήνων. Παράλληλα σημείωσε ότι πρόκειται για τεράστια οπισθοδρόμηση

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ο κοπανατζής Κ. Μητσοτάκης

Είναι τουλάχιστον παράξενο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας την κοπάνησε εχθές γρήγορα - γρήγορα από τη Βουλή προκειμένου να αποφύγει διάλογο πάνω στα εθνικά θέματα. Και όχι μόνο αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο