Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Τα ψέματα της Ν.Δ. και συνδικαλιστών της Αστυνομίας "διέλυσε" ο Ραγκούσης με... «Τσουβάλα» (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τα ψέματα της Ν.Δ. και συνδικαλιστών της Αστυνομίας "διέλυσε" ο Ραγκούσης με... «Τσουβάλα» (Video)

«Τους εκθέτει ανεπανόρθωτα από όσα λένε οι εκπρόσωποι των αστυνομικών. Ποιος ήταν αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ως το 2018; Ποιος έβγαζε τα επιχειρησιακά σχέδια της Αστυνομίας που σήμερα καταγγέλλουν; Ο κ. Τσουβάλας. Που είναι ο κ. Τσουβάλας σήμερα; Είναι γενικός γραμματέας υπ’ αριθμόν 3 πολιτικό πρόσωπο μέσα στο Υπουργείο»

«Με θλίβει βαθιά όταν εκπρόσωποι των αστυνομικών, που ισχυρίζονται ότι τώρα υπάρχει σχέδιο και πριν δεν υπήρχε, όταν τους ακούω να μιλάνε έτσι γιατί ψεύδονται. Παίζουν οι ίδιοι ατομικά ένα κομματικό παιχνίδι ως κομματικά μέλη της Ν.Δ.».

Ο κ. Ραγκούσης αναφέρθηκε αναλυτικά σε ομάδες που εξαρθρώθηκαν από την αντιτρομοκρατική επί ΣΥΡΙΖΑ. «Όλα όσα λέει η Ν.Δ. είναι ψέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Ιδεολογικοποίησε το ξύλο ο Βορίδης"

«Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση που βλέπει την Αστυνομία με λογική άσπρου – μαύρου, ή η Αστυνομία θα βαράει, θα δέρνει (βλέπε Βορίδη που το ιδεολογικοποίησε), να μπαίνει στα μπαρ, στην Ευελπίδων να χτυπάει επί δικαίων και αδίκων κ.α. σε πλήρη αντίθεση με τον ρόλο της Αστυνομίας στα σύγχρονα κράτη. Τα ζητήματα της ασφάλειας είναι ιδιαίτερα σύνθετα διότι έρχονται από πολύ παλιά».

«Στην μεταμνημονιακή εποχή πρέπει η συντηρητική παράταξη να συνηθίσει ότι θα υπάρχει η αντίθεση από τη μια η καθαρή δεξιά, συντηρητική που θα εκπροσωπείται από τη Ν.Δ. με ή χωρίς τον Μητσοτάκη και από την άλλη θα υπάρχει μια καθαρή προοδευτική παράταξη με κέντρο τον ΣΥΡΙΖΑ και σαφή προοδευτικά χαρακτηριστικά».

Απαντώντας στην ερώτηση για το «με ή χωρίς Τσίπρα» ο κ. Ραγκούσης αρνήθηκε ότι τίθεται τέτοιο δίλημμα, τουναντίον, τα επόμενα χρόνια δεν έχουν μόνο ηγεσία Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πρωθυπουργία Τσίπρα για τετραετία ίσως και παραπάνω. Θα πρέπει να συνηθίσει η συντηρητική παράταξη ότι ο κ. Τσίπρας θα πηγαίνει στις πορείες του Πολυτεχνείου.

«Η φετινή διαδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου είχε αντικυβερνητικά χαρακτηριστικά και ήταν αποτέλεσμα του πολιτικού κλίματος των τελευταίων ημερών. Για να φτάσουν τόσες χιλιάδες άνθρωποι να κατέβουν στην πορεία παρά τα αστυνομικά μέτρα, δεν τους κατεβάζει κανένα κόμμα και τίποτα παραπάνω από την δική τους επιθυμία».

Δεν σημαίνει βέβαια αυτό ότι έχασε τα χαρακτηριστικά μνήμης αλλά όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης δημιούργησαν ένα περιβάλλον ώστε να κατέβει όλος ο κόσμος αυτός στην διαδήλωση.

Kατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL