Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη και Ζ. Ζάεφ την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Δεύτερη συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ

Ο Κυρ. Μητσοτάκης, μεταβαίνει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στις εργασίες του συνεδρίου «Thessaloniki Summit 2019», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος.

Στο περιθώριο του Summit θα έχει διμερείς συναντήσεις στις 18:30 με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Ο Ζόραν Ζάεφ ανέφερε σήμερα ότι αναμένει ενισχυμένη οικονομική συνεργασία με την Ελλάδα. «Θέλω να μοιραστώ το αίσθημα ικανοποίησης, για το πόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των ελληνικών εταιρειών, ειδικά για το νοτιότερο μισό του κράτους λόγω της εγγύτητας των μεταφορών»

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας αναφερόμενος στο αντικείμενο της συνάντησης ανέφερε: "Επιδιώκουμε στην βασική μας πολιτική που είναι προς όφελός τους και της Ευρώπης η ευρωπαϊκή τους προοπτική. Εργαζόμαστε για την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων"

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις