Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Τι 'πες τώρα / Για το σουβλάκι, ρε γαμώτο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα / Για το σουβλάκι, ρε γαμώτο

Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

Η υπεράσπιση του εθνικού φαγητού των νεοελλήνων έγινε ξαφνικά το θέμα της εβδομάδας από τη Ν.Δ. Πώς να μην γίνει;

Όλη η εθνική υπερηφάνεια και ο περίφημος ελληνικός τρόπος ζωής κρύφτηκε πίσω από ένα καλαμάκι με πέντε κομμάτια χοιρινό κρέας για να μην καταδικάσουν τους βουλευτές τους που δεν έχουν πρόβλημα με ρατσιστικές εκδηλώσεις τραμπούκικου εθνικισμού.

Ο Γιαννούλης «θέλει να μας κόψει το κρασί και το ψήσιμο». Με τη σθεναρή αντίσταση των Κυρανάκη και Πλεύρη το σουβλάκι ευτυχώς σώθηκε.

«Ανάσχεση ανθρώπων» θα κάνει η Ν.Δ. σύμφωνα με τον Μ. Παπαδημητρίου. Δεν εξήγησε πώς...

Για «πόλεμο» μιλούν Παπαδημητρίου και Γεωργιάδης αναφερόμενοι στα Εξάρχεια. Κινδυνολογούν ασύστολα «φτιάχνοντας κλίμα» για μελλοντικές επεμβάσεις.

Χωρίς νόμο θέλει ο Γεωργιάδης την αστυνομία να παρεμβαίνει και αναπολεί άλλες εποχές. Όλοι στα πάνελ το βρίσκουν λογικό.

Οι διαψεύσεις της Ν.Δ. δεν έχουν τέλος. Ό,τι υποσχέθηκε το αναιρεί μόλις σε τέσσερις μήνες - εκτός από τα αντικοινωνικά μέτρα που έκρυβε, αλλά μας είχε προϊδεάσει.

Η μεσαία τάξη καμία μείωση φόρων δεν θα δει με το νέο φορολογικό. Από 80.000 εισόδημα και πάνω. Στο “Μακεδονικό” κωλοτούμπα. Στην ανομία τρώνε τα μούτρα τους. Στο προσφυγικό υπόσχονται μόνο κλειστά κέντρα κράτησης για τους κυνηγημένους...

Διαχειριστική ανικανότητα, αυταρχισμός, τηλεοπτικός κατήφορος σε ρατσισμό, σεξισμό, μονοδιάστατη ενημέρωση και παραπληροφόρηση. Κατάργηση σχολών, ιδιώτες στην Υγεία και είμαστε ακόμα στην αρχή.

Εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ο Κωνσταντινόπουλος όχι μόνο είναι ενημερωμένος για τη γραμμή της Ν.Δ. όταν βγαίνει στα κανάλια, αλλά συναγωνίζεται τους νεοδημοκράτες στο "πέρασμά" της στο κοινό. Το fake news για το Λάππα ήταν ο πρώτος πολιτικός που το διέδωσε.

Δαιμόνια ρεπόρτερ η Βούλτεψη στον ΣΚΑΪ. «Δεν θέλουν να καταθέσει ποτέ ο Φρουζής. Ο τρόπος που γίνεται δείχνει ότι έχει προσωπικό ενδιαφέρον ο κ. Τσίπρας. Αφήνει ίχνη αυτή τη στιγμή».

Βούλτεψη και Κεγκέρογλου έπαιζαν πασούλες και δεν άφησαν τον Κουρουμπλή να απαντήσει στην προαναφερθείσα λάσπη. «Ελάτε, βρε παιδιά... η συμπολίτευση», ο κ. Οικονόμου δεν κατάφερε να επιβάλλει την τάξη, αλλά κανείς από Ν.Δ. - ΚΙΝ.ΑΛΛ. δεν διαμαρτυρήθηκε.

Για το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης που δεν προβλήθηκε από τα κανάλια ρώτησε ο Ζαχαριάδης στον ΑΝΤ1. Αποστομωτική απάντηση στη συνέχεια ο κ. Παπαδημητρίου: "Αυτό δεν έχει καμία θέση στο Kontra. Είναι ένα πράγμα φτιαγμένο για Ελβετούς με ελβετικές προδιαγραφές...».

Χαλάει αν βγει από την Ελβετία.. Ή μήπως τυφλώνεσαι ξαφνικά όταν το βλέπεις; Δεν διευκρίνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL