Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έχει αστεία πλευρά η σεξουαλική παρενόχληση;

Καθημερινός είναι ο τηλεοπτικός ρατσιστικός λόγος και ο σεξισμός. Τελευταίο περιστατικό, το εμετικό πεντάλεπτο στην εκπομπή του... πολλά βαρύ και μάτσο Γιώργου Λιάγκα στην τηλεόραση του ΣΚΑϊ.

Πέντε λεπτά άφθονου γέλιου για τον Γ. Λιάγκα και τους συνεργάτες του που επέλεξαν να κανιβαλίσουν και να αναπαραστήσουν ως καρικατούρα τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Ωμός διασυρμός του θύματος σε ζωντανή μετάδοση.

Σε αυτήν μάλιστα έλαβε μέρος και η Κ. Γκαγκάκη. Γνωστή στα μεσημεριανάδικα και δημοτική σύμβουλος του προοδευτικού και φιλελεύθερου Κ. Μπακογιάννη, υπεύθυνη του Τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και πρόεδρος στην Τεχνόπολη. Η ίδια μάλιστα δηλώνει στο βιογραφικό της πως ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως ψυχολόγος. "Μήπως έσταζε το ταβάνι;" διερωτήθηκε κι έσκασε στα γέλια.

Φυσικά, μετά την κατακραυγή ακολούθησε η "συγγνώμη" και η "καταδίκη". Συγγνώμη που κάναμε το "αστείο" στην τηλεόραση και όχι στην παρέα. Άλλωστε, όπως εξήγησε ο Λιάγκας, υπηρχε και μια αστεία πλευρά...

Σ.Ρ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επιτελικό ξέπλυμα

Όσο θορυβώδης είναι η κυβέρνηση στην «πάταξη της ανομίας» και την κλιμακούμενη αποχαλίνωση της αστυνομικής αυθαιρεσίας, άλλο τόσο διακριτική είναι όταν τακτοποιεί τις δουλίτσες της και όταν εξυπηρετεί τους κολλητούς της. Και πάντα έχει και μια ηθική δικαιολογία να επικαλεστεί.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο