Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C17.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.3°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
11.0°C11.0°C
1 BF 72%
Έχει αστεία πλευρά η σεξουαλική παρενόχληση;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Έχει αστεία πλευρά η σεξουαλική παρενόχληση;

Καθημερινός είναι ο τηλεοπτικός ρατσιστικός λόγος και ο σεξισμός. Τελευταίο περιστατικό, το εμετικό πεντάλεπτο στην εκπομπή του... πολλά βαρύ και μάτσο Γιώργου Λιάγκα στην τηλεόραση του ΣΚΑϊ.

Πέντε λεπτά άφθονου γέλιου για τον Γ. Λιάγκα και τους συνεργάτες του που επέλεξαν να κανιβαλίσουν και να αναπαραστήσουν ως καρικατούρα τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Ωμός διασυρμός του θύματος σε ζωντανή μετάδοση.

Σε αυτήν μάλιστα έλαβε μέρος και η Κ. Γκαγκάκη. Γνωστή στα μεσημεριανάδικα και δημοτική σύμβουλος του προοδευτικού και φιλελεύθερου Κ. Μπακογιάννη, υπεύθυνη του Τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και πρόεδρος στην Τεχνόπολη. Η ίδια μάλιστα δηλώνει στο βιογραφικό της πως ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως ψυχολόγος. "Μήπως έσταζε το ταβάνι;" διερωτήθηκε κι έσκασε στα γέλια.

Φυσικά, μετά την κατακραυγή ακολούθησε η "συγγνώμη" και η "καταδίκη". Συγγνώμη που κάναμε το "αστείο" στην τηλεόραση και όχι στην παρέα. Άλλωστε, όπως εξήγησε ο Λιάγκας, υπηρχε και μια αστεία πλευρά...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL