Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ζαχαριάδης: Κατέρρευσαν όλα όσα έλεγε προεκλογικά η Ν.Δ. για Εξάρχεια και προσφυγικό (Video)

«4 μήνες και 1 μέρα από τις εκλογές υπάρχει διάψευση προσδοκιών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης στον ΑΝΤ1.

«Στα Εξάρχεια έλεγαν ότι σε μια εβδομάδα θα καθαρίζανε και κάτι συριζαίοι ήταν το πρόβλημα. Τώρα η κατάσταση είναι επικίνδυνη και θέλω να πιστεύω ότι θα χειριστούν τα ζητήματα με επιχειρησιακή σοβαρότητα και ψυχραιμία γιατί έχουμε μπροστά μας θέματα που επιφέρουν περισσότερες ή λιγότερες εντάσεις».

«Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται σε όλες τις γειτονιές της χώρας. Ποιος έχει την ευθύνη; Η Αστυνομία. Τώρα οι εξυπνάκηδες που βγαίνουν στα πάνελ και λένε μόλις βγω εγώ θα κάνω, ή ένας φίλος τους που λέει θα πατήσουμε τη hoover και θα λυθούνε όλα» και κλείνοντας πρόσθεσε: «120 μέρες χρειάστηκαν για να καταρρεύσουν όλα και για τα Εξάρχεια και για το προσφυγικό».

Kατ.Μπρ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις