Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ντ. Μπακογιάννη για Βλαζάκη: Έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών! (Video)

Μετά την ανακοίνωση της Μαρίας Βλαζάκη για fake news που διακινούσαν Ντόρα Μπακογιάννη και Κ. Μπογδάνος εναντίον της και υπό την απειλή ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, η Ντόρα Μποκογιάννη μέσω twitter, αργά το βράδυ "λυπάται για το σχόλιο της" και λέει ότι έπεσε θύμα παραπληροφόρησης "ανεύθυνων πηγών".

Ας ελπίσουμε ότι επόμενη φορά η Ντ. Μπακογιάννη ότι θα είναι πιο προσεκτική με τις πηγές της και δεν θα διαβάλλει δημόσια ανθρώπους.

Η δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη:

Λυπάμαι πολύ για το σημερινό μου σχόλιο που αφορούσε την κα.Μαρία Βλαζάκη σε σχέση με τους υπαλλήλους του Υπ.Πολιτισμού που συμμετείχαν στην υπόθεση με την ταινία Joker.

Όπως αποδεικνύεται,ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και προσωπικά έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών.

Σε διόρθωση προέβη μέσω τουίτερ και ο βουλευτής της Ν.Δ. Κων. Μπογδάνος  αναφορικά με τα όσα ψευδώς είχε δηλώσει για εμπλοκή της κ. Βλαζάκη. Παράλληλα όμως ονοματίζει  υπάλληλο του ΥΠΠΟ και το avgi.gr δεν κρίνει σκόπιμο να το δημοσιεύσει.

Συντάκτης: avgi.gr

 

Μαρία Βλαζάκη: Να ζητήσουν συγγνώμη για τα fake news, K. Μπογδάνος και Ντ. Μπακογιάννη

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις