Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
Πανηγυρίζει η Ν.Δ. για το βέτο της Γαλλίας στην ένταξη της Β. Μακεδονίας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πανηγυρίζει η Ν.Δ. για το βέτο της Γαλλίας στην ένταξη της Β. Μακεδονίας (Video)

«Σημασία έχει ότι επετεύχθη αυτό που έλεγε η Ν.Δ. προεκλογικά» είπε ο κ. Σαλμάς για το βέτο της Γαλλίας και παραδέχεται ότι κάνουν «διπλωματία πίσω από κλειστές πόρτες» πάγια τακτική της Ν.Δ. όπως τα «μυστικά» ραντεβού της Μ. Σπυράκη με τον Ζ. Ζάεφ.

Για πρωτοφανής πολιτική απάτη κάνει λόγο ο Βαγγέλης Αποστόλου σχετικά με την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε. και σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Ενώ ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται να στηρίζει την Ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σαλμάς προέβη σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη:

“Υποστήριξε ότι η διπλωματία ασκείται πίσω από κλειστές πόρτες και αποκάλυψε ότι το βέτο που δεσμεύτηκε προεκλογικά ότι θα ασκήσει η Ν.Δ. στην πορεία ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε. ικανοποιήθηκε τώρα από το βέτο της Γαλλίας “.

Η παραπάνω αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Μαζί το Σαββατοκύριακο” με τον Γιάννη Σκάλκο και την Βούλα Μαλλά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, με θέματα συζήτησης το σκάνδαλο Novartis και τις διεθνείς εξελίξεις.»

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL