Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πανηγυρίζει η Ν.Δ. για το βέτο της Γαλλίας στην ένταξη της Β. Μακεδονίας (Video)

Μετά τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες και τα ψέματα η Ν.Δ. επανήλθε στην αρχική της θέση και τώρα πανηγυρίζει για το βέτο της Γαλλίας στην ένταξη της Β. Μακεδονίας στην Ε.Ε.

«Σημασία έχει ότι επετεύχθη αυτό που έλεγε η Ν.Δ. προεκλογικά» είπε ο κ. Σαλμάς για το βέτο της Γαλλίας και παραδέχεται ότι κάνουν «διπλωματία πίσω από κλειστές πόρτες» πάγια τακτική της Ν.Δ. όπως τα «μυστικά» ραντεβού της Μ. Σπυράκη με τον Ζ. Ζάεφ.

Για πρωτοφανής πολιτική απάτη κάνει λόγο ο Βαγγέλης Αποστόλου σχετικά με την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε. και σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Ενώ ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται να στηρίζει την Ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σαλμάς προέβη σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη:

“Υποστήριξε ότι η διπλωματία ασκείται πίσω από κλειστές πόρτες και αποκάλυψε ότι το βέτο που δεσμεύτηκε προεκλογικά ότι θα ασκήσει η Ν.Δ. στην πορεία ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε. ικανοποιήθηκε τώρα από το βέτο της Γαλλίας “.

Η παραπάνω αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Μαζί το Σαββατοκύριακο” με τον Γιάννη Σκάλκο και την Βούλα Μαλλά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, με θέματα συζήτησης το σκάνδαλο Novartis και τις διεθνείς εξελίξεις.»

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις