Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πανηγυρίζει η Ν.Δ. για το βέτο της Γαλλίας στην ένταξη της Β. Μακεδονίας (Video)

Μετά τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες και τα ψέματα η Ν.Δ. επανήλθε στην αρχική της θέση και τώρα πανηγυρίζει για το βέτο της Γαλλίας στην ένταξη της Β. Μακεδονίας στην Ε.Ε.

«Σημασία έχει ότι επετεύχθη αυτό που έλεγε η Ν.Δ. προεκλογικά» είπε ο κ. Σαλμάς για το βέτο της Γαλλίας και παραδέχεται ότι κάνουν «διπλωματία πίσω από κλειστές πόρτες» πάγια τακτική της Ν.Δ. όπως τα «μυστικά» ραντεβού της Μ. Σπυράκη με τον Ζ. Ζάεφ.

Για πρωτοφανής πολιτική απάτη κάνει λόγο ο Βαγγέλης Αποστόλου σχετικά με την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε. και σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Ενώ ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται να στηρίζει την Ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σαλμάς προέβη σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη:

“Υποστήριξε ότι η διπλωματία ασκείται πίσω από κλειστές πόρτες και αποκάλυψε ότι το βέτο που δεσμεύτηκε προεκλογικά ότι θα ασκήσει η Ν.Δ. στην πορεία ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε. ικανοποιήθηκε τώρα από το βέτο της Γαλλίας “.

Η παραπάνω αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Μαζί το Σαββατοκύριακο” με τον Γιάννη Σκάλκο και την Βούλα Μαλλά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, με θέματα συζήτησης το σκάνδαλο Novartis και τις διεθνείς εξελίξεις.»

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επιτελικό ξέπλυμα

Όσο θορυβώδης είναι η κυβέρνηση στην «πάταξη της ανομίας» και την κλιμακούμενη αποχαλίνωση της αστυνομικής αυθαιρεσίας, άλλο τόσο διακριτική είναι όταν τακτοποιεί τις δουλίτσες της και όταν εξυπηρετεί τους κολλητούς της. Και πάντα έχει και μια ηθική δικαιολογία να επικαλεστεί.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο