Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θερμή υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην Κάτω Αχαΐα

Αλ. Τσίπρας από την Κάτω Αχαΐα: Χάσαμε από το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο - Σήμερα το βράδυ στις 7.30 ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το www.avgi.gr.

Ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ η διήμερη περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα, με την ανοικτή συγκέντρωση στην Πάτρα. Στις 19.30 στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης την Κάτω Αχαΐα, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της πόλης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της περιοδείας του τόνισε πως: «Διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή που θα οδηγήσει στο αντάμωμα των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών. Για να αγωνιστούμε μαζί, να συνθέσουμε μαζί και να δημιουργήσουμε το πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής».

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κάτω Αχαΐα:

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις