Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το ένθετο των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Η παρούσα μηνιαία έκδοση της «Αυγής», σύμφωνα με το σημείωμα της έκδοσης, στόχο έχει να φέρει πιο κοντά στους αναγνώστες μας τη δραστηριότητα των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο, να «γειώσει», να επικοινωνήσει τις θέσεις τους, τα αιτήματά τους, τα έργα τους. Και να δείξει ότι όσα γίνονται στις -όχι και τόσο- μακρινές Βρυξέλλες μάς αφορούν.

Όταν σε κάποιο (πολιτικό σχεδόν πάντα) τραπέζι «πέσει» η ερώτηση για το τί κάνουν οι ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες, συχνά επικρατεί αμηχανία, σιωπή ή και σκωπτικά σχόλια.

Πολλοί δυσκολεύονται να κατανοήσουν τι κάνουν οι ευρωβουλευτές, τι μπορούν να κάνουν, τις διαδικασίες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τη φύση και τη δραστηριότητα των θεσμών που εδρεύουν στις Βρυξέλλες. Συχνά όχι άδικα, αφού αφενός η ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή αντιμετωπίζεται ως εθνική υπόθεση, αφετέρου σπάνια επικοινωνείται το έργο των ευρωβουλευτών.

Η παρούσα μηνιαία έκδοση της «Αυγής» στόχο έχει να φέρει πιο κοντά στους αναγνώστες μας τη δραστηριότητα των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο, να «γειώσει», να επικοινωνήσει τις θέσεις τους, τα αιτήματά τους, τα έργα τους. Και να δείξει ότι όσα γίνονται στις -όχι και τόσο- μακρινές Βρυξέλλες μάς αφορούν.

Κάθε μήνα, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κοινοβουλευτικής θητείας, το παρόν ένθετο θα κυκλοφορεί με την «Αυγή», αλλά θα αναρτάται και διαδικτυακά, συνεχίζοντας αυτή την ενημερωτική προσπάθεια που ξεκινήσαμε

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τάξις και Ασφάλεια

Από την επιχείρηση που έκαναν τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια, μετά το τέλος της πορείας του Πολυτεχνείου, πληθαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα τα βίντεο που δείχνουν τους αστυνομικούς σε ένα ντελίριο φανατισμού να επιδίδονται σε πράξεις αναίτιας βίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο