Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για τη σεξιστική λεκτική επίθεση του Χ. Θεοχάρη προς την Έλ.Κουντουρά

"Η σεξιστική λεκτική επίθεσή του κ. Θεοχάρη προς την κ. Κουντουρά, έγινε δημόσια και στοχευμένα, εν τη απουσία της, και μάλιστα μέσα στο χώρο της Βουλής, χωρίς κανέναν σεβασμό από τον ίδιο στον ύψιστο αυτό δημοκρατικό θεσμό" αναφέρει σε ανακοίνωση του το Τμήμα Φεμνιστικής Πολιτικής/Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου ΣΥΡΙΖΑ:

Προκαλεί θλίψη και αγανάκτηση η ανάρμοστη συμπεριφορά του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος χρησιμοποίησε υποτιμητικές εκφράσεις και προσβλητικά υπονοούμενα κατά της προκατόχου του Έλενας Κουντουρά, κατά τη διάρκεια της ομιλίας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Η σεξιστική λεκτική επίθεσή του κ. Θεοχάρη προς την κ. Κουντουρά, έγινε δημόσια και στοχευμένα, εν τη απουσία της, και μάλιστα μέσα στο χώρο της Βουλής, χωρίς κανέναν σεβασμό από τον ίδιο στον ύψιστο αυτό δημοκρατικό θεσμό.

Αντί να ενημερώσει για τις ενέργειες του ίδιου, της κυβέρνησής του στη διαχείριση των συνεπειών στον ελληνικό τουρισμό από την πτώχευση της Thomas Cook, ο κ. Θεοχάρης επέλεξε να αποπροσανατολίσει καταφεύγοντας σε απαξιωτικά σχόλια για να πλήξει προσωπικά την κα Κουντουρά, μία καθ’ όλα επιτυχημένη υπουργό με διεθνή αναγνώριση, που με το έργο της συνέβαλε στην ανάπτυξη κατά 35% του ελληνικού τουρισμού την προηγούμενη τετραετία και οδήγησε στις υψηλότερες ιστορικά επιδόσεις με ρεκόρ αφίξεων εσόδων και απασχόλησης.

Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Θεοχάρης δεν τον τιμούν, ούτε αρμόζουν στη θέση που κατέχει του Υπουργού. Τον καλούμε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, ως οφείλει.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις