Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τέσσερις εναντίον ενός στο ΣΚΑΙ για να μην ακουστεί η άλλη άποψη (Video)

Χθες αποκαλύφθηκε με έγγραφο του FBI 23 Ιανουαρίου του 2018… αυτό πρόλαβε να πει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας και απευθείας διακόπηκε τόσο από την Σοφία Βούλτεψη, όσο και από τον Βασίλη Κεγκέρογλου και τους τηλεπαρουσιαστές της εκπομπής σε μια επιχείρηση επιβολής λογοκρισίας... Δυστυχώς μια πάγια τακτική στο τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Γιάννης Μπαλάφας επιχείρησε να διαβάσει το έγγραφο από την ΑΥΓΗ: "Στις 23 Ιανουαρίου του 2018 υπάρχει έγγραφο του FBI που λέει επί λέξει: Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτού του εγγράφου για την εφαρμογή του νόμου και αποδεικτικούς λόγους που αφορούν τα λοιπά πρόσωπα: Λοβέρδος, Σαλμάς, Γεωργιάδης και λοιποί"..

Να σημειωθεί ότι το έγγραφο αυτό κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή χθες κατά την συζήτηση για την προανακριτική, το οποίο φιλοξενείται σε ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ.

Μόλις ξεκίνησε να το διαβάζει άρχισε ο κ. Κεγκέρογλου να φωνάζει ότι είναι "ψέματα" και ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

- Μα, διαψεύστηκε… συνέχισε στις διακοπές, ο δημοσιογράφος αυτή τη φορά παίρνοντας σαφώς πολιτική θέση.

- "Ποιο διαψεύστηκε; Αυτό είναι έγγραφο" απάντησε ο κ. Μπαλάφας.

- "Δεν υπάρχει στο έγγραφο αυτό. Η Σαμπρίνα το έλεγε"… πρόσθεσε έτερη δημοσιογράφος.

Μετά ανέλαβε η κ. Βούλτεψη να λέει ότι είναι κατάθεση "κουκουλοφόρου".

Για να συμπληρώσει στην συνέχεια η δημοσιογράφος στο πάνελ:

«Τους προκαλείτε κ. Μπαλάφα». (Μήπως να παραθέτει έγγραφη αίτηση την επόμενη φορά για να μιλήσει; θα αναρωτηθεί κανείς)

«Είστε εκτός θέματος κ. Μπαλάφα» συνέχισε η ίδια.

Διαμαρτυρίες από τον κ. Μπαλάφα και ακολούθησε με χρώμα ειρωνείας από τον δημοσιογράφο… «αφήστε τον να μιλήσει…»

- "Δεν είστε ενημερωμένος κ. Μπαλάφα" κατέληξε στο συμπέρασμα ο έγκριτος δημοσιογράφος προκαταλαμβάνοντας το κοινό, για κάτι που μετά βίας είχε κάπως ακουστεί.

Παράλληλα μίλαγαν όλοι μαζί 4 προς 1 χωρίς καθόλου να περνάει από το μυαλό των άλλοτε υπέρμαχων της ελευθερίας της γνώμης και του πλουραλισμού που τάχα βαλλόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι πρέπει να ακουστεί και η άλλη άποψη, γιατί των 4 ήταν κοινή.

Στην συνέχεια έλαβε το λόγο ο κ. Κεγκέρογλου και όλοι στάθηκαν «προσοχή» να τον ακούσουν να κατηγορεί για συγκάλυψη τον ΣΥΡΙΖΑ που ήταν η κυβέρνηση που αποκάλυψε το σκάνδαλο Novartis και άνοιξε την διαδικασία για την διερεύνησή του για την οποία άλλωστε είναι μόνιμα στο στόχαστρο από τη Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ.

Μνημείο "αντικειμένικοτητας" το απόσπασμα αυτό της εκπομπής και κατάφορης λογοκρισίας.

Kατ. Μπρέγιαννη

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Υπόκοσμος

Σε πρώτο επίπεδο, ο στρατός των ΜΜΕ που διαπλέκεται με την κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Εξαφάνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της κρίσης, όπως συστηματικά εξαφανίζει τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις