Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συγγνώμη θα ζητήσει ο Κυρανάκης για τα ψέματα που λέει στα κανάλια; (Video)

«Κανείς στη Ν.Δ. δεν είπε ότι θα πάω τον Τσίπρα φυλακή» επανέλαβε πολλές φορές στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης απολογούμενος όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Μπάρκας

υπενθύμισε τι έλεγε προεκλογικά η Ν.Δ. για το σκάνδαλο Novartis που φωτογράφιζε τον Αλέξη Τσίπρα ως μέγα σκευωρό ενώ μετεκλογικά τον έβγαλε από το κάδρο ζητώντας προανακριτική μόνο για τον κ. Παπαγγελόπουλο προφανώς για να αποφύγει το ρεζιλίκι.

Προκλητικός όπως πάντα ο κ. Κυρανάκης κατηγορούσε τον κ. Μπάρκα αποκαλώντας τον «ψεύτη» ας δούμε ποιος είναι ο πραγματικός ψεύτης στο πάνελ.

“Δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί. Μηνύσεις είναι το λιγότερο. Όλα θα γίνουν. Κάνανε το λάθος της ζωής τους. Εγώ δεν είμαι Τσίπρας… που πήγε στο Παρίσι…” απειλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχεδόν ένα χρόνο πριν στις 7 Φεβρουαρίου του 2018.

Συγκεκριμένα ανέφερε για το σκάνδαλο Novartis στο ΣΚΑΙ:

«Όλα αυτά το έχει οργανώσει ο Τσίπρας. Ο σκοπός της ζωής μου θα είναι να το αποδείξω. Δεν θα ασχοληθώ με τίποτα άλλο. Αν δεν τους κλείσω φυλακή δεν θα ησυχάσω».

Ή μήπως δεν είναι υπουργός Ανάπτυξης και εξέχον στέλεχος της Ν.Δ. ο κ. Γεωργιάδης;

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Εδώ εκτενέστερο βίντεο της τοποθέτησης του Άδωνι Γεωργιάδη στις 7 Φεβρουαρίου 2018

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις