Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ντούρα λεξ, σεντ λεξ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος εξέφρασε χθες τη λύπη του για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολιτικοί που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο Novartis, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Π. Πικραμμένο....

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος εξέφρασε χθες τη λύπη του για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολιτικοί που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο Novartis, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Π. Πικραμμένο. Δύο φορές μάλιστα, σε διαφορετικά μέσα.

Σίγουρα το να εμπλέκεται κάποιος με τη Δικαιοσύνη σε υπόθεση κακουργηματικού χαρακτήρα είναι δυσάρεστο. Και η απαλλαγή του από τη Δικαιοσύνη που ερευνούσε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο διευθέτησε το ζήτημα. Πλην όμως, η θέση του ΣΥΡΙΖΑ, διά χειλέων Αλ. Τσίπρα, είναι πως ο κ. Πικραμμένος θα έπρεπε, αντί για τον ΣΥΡΙΖΑ, να ζητάει τα ρέστα από τον Ευ. Βενιζέλο για τον άθλιο Νόμο Περί Ευθύνης Υπουργών στη βάση του οποίου ο τ. δικαστικός και νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη βρέθηκε διωκόμενος.

Ο ίδιος ο Π. Πικραμμένος, άλλωστε, αποφάσισε να απεκδυθεί την υπερκομματική ιδιότητα του πρώην προέδρου του ΣτΕ ή να αποβάλει το υπερκομματικό προσωπείο του ανώτατου δικαστικού συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., οπότε λογικό είναι να αντιμετωπίζεται όπως κάθε άλλο πολιτικό πρόσωπο.

Γ.Κ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις