Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Θεοχαρόπουλος: Τρομερή αύξηση μετακλητών και κόστους στο επιτελικό κράτος Μητσοτάκη (Video)

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος απαντώντας στα επικοινωνιακά τεχνάσματα της Ν.Δ. με τη βοήθεια του ΚΙΝΑΛ αναφορικά με τους μετακλητούς.

«Πρόκειται για άλλο ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα της κυβέρνησης σε συνεργασία με την αντιπολίτευση που αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση κάτι που είναι ακατανόητο στον ελληνικό λαό. Ωστόσο τα στοιχεία για τους μετακλητούς δεν ισχύουν.» υποστήριξε στο Open.

Όπως εξήγησε:

«Έχουν βάλει μέσα στο κόστος -για να δείξουν αύξηση κόστους την προηγούμενη περίοδο-, τους μόνιμα διορισμένους αποσπασμένους υπαλλήλων και δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό».

«Φούσκωσαν» υπερβολικά τα στοιχεία για να αποδείξουν ότι δήθεν παρέλαβαν αυξημένο κόστος.

Η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού αυτή τη στιγμή με το επιτελικό κράτος έχει μία τρομερή αύξηση μετακλητών σήμερα, από την παρούσα κυβέρνηση.

Αύξηση των αποδοχών όλων των αποδοχών ανεξαρτήτως προσόντων.

Κατάργηση ασυμβιβάστων για την άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας

Κατάργηση από την σημερινή κυβέρνηση της διαβάθμισης των θέσεων των μετακλητών. Δεν προβλέπονται δηλαδή στην διαβάθμιση τα προσόντα. Η απλή κατοχή πτυχίου αρκεί.

Διόρισε πρόεδρο της ΕΡΤ πριν κάνει τον διαγωνισμό όπως προβλεπόταν

Διόρισε διοικητή της ΕΥΠ που δεν κατείχε το αντίστοιχο πτυχίο και μετά άλλαξε το νόμο για να προσαρμοστεί στα προσόντα του διοικητή της ΕΥΠ.

«Αυτές οι τακτικές θα καταδικαστούν» συμπλήρωσε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Η προηγούμενη κυβέρνηση είχε προχωρήσει στην πλήρη καταχώρηση των μετακλητών για να υπάρχει απογραφή και όλα τα στοιχεία να βρίσκονται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

«Αντί για επιτελικό κράτος η σημερινή κυβέρνηση δημιουργεί ένα υπερσυγκεντρωτικό, γύρω από τον πρωθυπουργό – μονάρχη, κράτος και ταυτόχρονα θέλει να κάνει κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση» και αυτό είναι ακατανόητο.

Kατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο