Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.0°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.8°C
3 BF 85%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
26.6°C28.8°C
4 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
18.4°C18.5°C
3 BF 83%
Τι πες τώρα / «Μέχρι τέλους» ποιων;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι πες τώρα / «Μέχρι τέλους» ποιων;

Μετά την επιτυχία του μελοδράματος «βίγκαν, λεσβίες, αναρχικές» ο Μπογδάνος συνέχισε με ένα πολιτικό μανιφέστο για την «μπαχαλοαριστερά», μια σουρεάλ εκδοχή μιας φαιοκίτρινης μικροπολιτικής υστερίας.

«Θα πάμε για τα Εξάρχεια... μέχρι τέλους» είχε προειδοποιήσει στην αρχή της εβδομάδας ο Κ. Κυρανάκης και ο Μαρκόπουλος λίγες μέρες μετά ονειρεύτηκε «αιματάκι από μπαχαλάκι» στα Εξάρχεια.

Δεν ξέρω αν φταίνε οι κακές παρέες στα πάνελ (καθόταν δίπλα στον Μαρκόπουλο), αλλά ας πει κάποιος στον κ. Κατρίνη ότι ερμηνείες όπως «το πραγματικό πρόβλημα στις ροές είναι ότι δεν είναι πρόσφυγες, αλλά μετανάστες ή λαθρομετανάστες» δεν ανήκουν στο Κέντρο, αλλά στην Ακροδεξιά.

Ρώτησαν τον υπουργό Κ. Καραμανλή για το μετρό της Θεσσαλονίκης και δεν ήξερε ούτε ότι είναι κυβέρνηση η Ν.Δ. Όχι να απαντήσει για το πότε θα είναι έτοιμο. Αφού συνήλθε, απάντησε ό,τι ακριβώς του είπε ο εργολάβος. Τι τον θες τον υπουργό άμα έχεις εργολάβο. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Κυριάκος και έβαλε τον σεκιουριτά διοικητή της ΕΥΠ...

Δεν τους νοιάζει για τα εθνικά απόρρητα, που θα κινδυνεύουν να αναρτηθούν στο Διαδίκτυο, αλλά ότι άκουσε ο Γαβράς τις «ηχογραφημένες συνομιλίες»...

Ελάχιστοι κυβερνητικοί δεν τοποθετήθηκαν για την ταινία του Γαβρά... και τα «κρίμα για τόσο μεγάλο σκηνοθέτη» να ασχοληθεί με τέτοιο θέμα έδιναν και έπαιρναν. Πρώτος και καλύτερος γνωστός αποτυχημένος γυρολόγος πολιτευτής που αγάπησε κεραυνοβόλα Μητσοτάκη.

Τι χρειάζονται οι διαδικασίες ασύλου σε μια χώρα. Ο Θ. Πλεύρης πολύ εύκολα μπορεί να ξεχωρίσει ποιος δικαιούται και ποιος όχι άσυλο... Από τη γλώσσα! Αφού δεν είπε από τα δόντια, πάλι καλά.

Ο Καλεντερίδης είχε μια άλλη ευφυή ιδέα... από τον αριθμό του κινητού... αν καλούν Αφγανιστάν, Πακιστάν... δεν δικαιούνται άσυλο. Τόσο απλά, τόσο εύκολα. Όχι, ακόμα δεν είπαν να τους πετάμε στη θάλασσα. Μιλούν για φύλαξη συνόρων.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι η καρδιά του ΚΙΝ.ΑΛΛ., το ΚΙΝ.ΑΛΛ. είναι η βοήθεια του ΠΑΣΟΚ για τα οικονομικά του» είπε ο Σ. Καρανικόλας (ΣΚΑΪ). Μιας που τα θυμήθηκε, δεν μας λέει και πόσα είναι; Τα χρέη του ΠΑΣΟΚ έως το 2018 ήταν 254.073.885,35 ευρώ και αυξάνονται κάθε χρόνο από 23 έως 38 εκατ. Χωρίς να υπολογίζονται τα χρέη στη ΔΕΗ. Καμιά ιδέα για το πώς θα αποπληρώσει;

«Σε τούτα 'δώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει», μόνο από Μητσοτάκη κινδυνεύουν... Οι γνωστοί κυβερνητικοί δημοσιογράφοι Οικονόμου - Πορτοσάλτε πρωί - πρωί στο ΣΚΑΪ θέλησαν να «μπαλώσουν» την μεγαλειώδη πρωθυπουργική γκάφα... Επίτηδες το έκανε για να έρθει το θέμα στην επικαιρότητα μας είπαν. Βρέθηκε και κάποιος που το πίστεψε... Το ΥΠΠΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL