Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επιλεκτικά...

Όταν η λαλίστατη προεκλογικά Σοφία Ζαχαράκη κλήθηκε να πει στο ΣΚΑΪ γιατί να λειτουργήσει σήμερα το μέτρο της κατάργησης του ασύλου, που είχε εφαρμοστεί και με τον νόμο Διαμαντοπούλου χωρίς αποτελέσματα, απάντησε γενικόλογα: "Κάποια στιγμή τραβάς και μια γραμμή με το παρελθόν. Εδώ δεν έχει να κάνει μόνο με το άσυλο, την οικονομία, τις επενδύσεις. Ο κόσμος και η κοινωνία είναι ακόμα πιο ώριμοι αυτή τη στιγμή να συζητήσουν για μια νέα αρχή και, όσο και αν σας ακούγεται αυτό θεωρητικό, δεν είναι. Πάρα πολλοί άνθρωποι, εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας της φοιτητικής κοινότητας, του διοικητικού προσωπικού, που είναι αυτοί που θα απολαύσουν τα οφέλη μιας πιο ομαλής καθημερινότητας μέσα στο Πανεπιστήμιο, για αυτούς ενεργούμε, για αυτούς πράττουμε".

Επανέλαβε μάλιστα ότι υπάρχει "θερμή υποδοχή" του μέτρου και ότι "δεν είδε" καμιά φοιτητική διαδήλωση μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Μετά την επιλεκτική μνήμη, ήρθε και η επιλεκτική όραση. Κραδαίνοντας αυτάρεσκα ως σκήπτρο το ποσοστό των εκλογών η κυβέρνηση θεωρεί ότι δικαιούται να περνάει τα πάντα αδιαμαρτύρητα.

ΚΑΤ.ΜΠΡ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις