Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το τηλέφωνο - παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ...

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

"Τηλέφωνο για ειδησεογραφία δεν είχα σηκώσει. Για ειδήσεις, για περιεχόμενο, τηλέφωνο δεν είχα σηκώσει. Αν υπάρχει άλλος να πει κάτι άλλο, να βγει να το πει" είπε η Σοφία Βούλτεψη τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ.

Φυσικά μπορεί να λέει όσα fake news θέλει, άλλωστε το 2014 φαντάζει τόσο μακρινό… Τότε, ως κυβερνητική εκπρόσωπος, είχε "σηκώσει το τηλέφωνο", που δεν θυμάται σήμερα, για να απαγορεύσει τη μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤ της ομιλίας του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

"Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Ο Σωτήρας του κόσμου; Τι είναι, ο Κάστρο, να μιλάει οκτώ ώρες και να τον καλύπτουμε με εξακάμερο;" δήλωνε τότε στον ίδιο σταθμό αιτιολογώντας την ωμή κυβερνητική παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ της κυβέρνησης Σαμαρά.

ΚΑΤ.ΜΠΡ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θα παραιτηθεί κάποιος;

Η δημόσια σουηδική τηλεόραση έδειχνε χθες στα απογευματινά της δελτία εικόνες από τα αεροδρόμια, όπου ταξιδιώτες έβλεπαν τις πτήσεις τους προς Ελλάδα να ακυρώνονται ή να αναβάλλονται χωρίς να δίνεται νέα ώρα αναχώρησης. Η υπουργός Εξωτερικών της χώρας κάλεσε χθες τους Σουηδούς πολίτες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ξανασκεφτούν την Ελλάδα ως τόπο διακοπών τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις