Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Κατ. Νοτοπούλου: Έκθετη η κυβέρνηση της Ν.Δ. από τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό της Σαμοθράκης (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κατ. Νοτοπούλου: Έκθετη η κυβέρνηση της Ν.Δ. από τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό της Σαμοθράκης (Video)

"Την ώρα που η τοπική κοινωνία προσπαθεί με αγωνία να αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία, η κυβέρνηση μας εντυπωσιάζει με την προχειρότητα και την αδυναμία επίλυσης του προβλήματος" τονίζει η Κατερίνα Νοτοπούλου.

"Η κατάσταση αντιμετωπίζεται με πρωτοφανή ανεπάρκεια και η ταλαιπωρία που βιώνουν κάτοικοι και τουρίστες είναι αδιανόητη" σημειώνει.

https://www.youtube.com/embed/nUMT-mu3E3Q

"Εξίσου αδιανόητη είναι η δυσφήμηση της Ελλάδας στο εξωτερικό εξαιτίας της ανικανότητας της κυβέρνησης της Ν.Δ. να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, για την περιοχή και τον τουρισμό, παρά την αποτελεσματική λύση που δόθηκε την Πρωτοχρονιά του 2019 με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Και ερωτά τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ποιές ενέργειες έχουν προβεί και θα προβούν ώστε να απεκλωβιστούν οι άνθρωποι από το νησί.:

"Ποιές ενέργειες έχουν κάνει οι κ.κ. Υπουργοί Γ. Πλακιωτάκης και  Χ. Θεοχάρης για να διασφαλίσουν τη φήμη του νησιού και της χώρας;
Ποιες ενέργειες έχουν γίνει για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων και ποιες ενέργειες έχουν προβλεφθεί για την αποζημίωση τους;"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL