Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
Η πολιτική της κατσαρίδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η πολιτική της κατσαρίδας

Τις απαντήσεις που έπρεπε πήρε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νότης Μηταράκης, ο οποίος “κατήγγειλε” (πού αλλού, στον ΣΚΑΪ) ότι οι συνεργάτες του -όχι ο ίδιος...- βρήκαν στο γραφείο του δύο φωλιές με κατσαρίδες.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης του αφιέρωσε το τραγούδι των Χειμερινών Κολυμβητών “Ντιτιτί”. “Εμείς βρήκαμε γυψοσανίδες που κρύβανε σκάνδαλα” σχολίασε στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, επισημαίνοντας σκωπτικά: “Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στους αναρχομαδούρους και τους άριστους. Εμείς οι άπλυτοι αφήσαμε κατσαρίδες, τα καθαρά παιδιά άφησαν γυψοσανίδες». "Καλύτερα όμως να κυνηγάτε κατσαρίδες, κ. Μηταράκη μου, παρά να σκάβετε για να βρείτε τα κλεμμένα του Δημοσίου”, κατέληξε.

Ο δε Τάσος Πετρόπουλος, προκάτοχος του υπουργικού γραφείου, “ομολόγησε” (στον Real FM) ότι έκανε “δολιοφθορά για να δυσκολέψω το έργο του νέου υφυπουργού με κατσαρίδες”. “Όπως έλεγε και ο Τζίμης Πανούσης, 'εγώ τη σκότωσα, εγώ τη σκότωσα'. Τη μία φωλιά εγώ την έβαλα. Η άλλη προφανώς ακολούθησε γιατί ήταν φίλη” πρόσθεσε εμφανώς ειρωνικά.

Πάντως, τη μόνη σοβαρή εξήγηση γιατί τα είπε αυτά ο Ν. Μηταράκης την έδωσε ο Τ. Πετρόπουλος: ίσως να σχετίζεται με την ανάγκη του υφυπουργού να ανακαινίσει όλο το γραφείο (πλακάκια κ.ά.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL