Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.8°C25.8°C
3 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.5°C23.8°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.8°C22.1°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
23 °C
21.5°C23.8°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.1°C24.1°C
2 BF 43%
Με copy paste συνθήματα ζητούν και άλλα 40 χρόνια!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με copy paste συνθήματα ζητούν και άλλα 40 χρόνια!

H N.Δ. ήθελε, λέει, προγραμματικό διάλογο. Από τότε που το είπε μία είναι η απάντηση για όλα. Fake news. Μην περιμένετε άλλη. Αυτή είναι η επίσημη γραμμή που υιοθέτησαν αμέσως τα Εllinika Hoaxes και κέρδισαν συγχαρητήρια από τον Κυρ. Μητσοτάκη για την αποτελεσματική βοήθειά τους στην προεκλογική του εκστρατεία.

Διέψευσε ο Σταϊκούρας τον Μητσοτάκη και ο Μητσοτάκης τον Σταϊκούρα για τον ΦΠΑ στην εστίαση που ισχύει ήδη. Ακόμα και για ήδη εφαρμοσμένα μέτρα δεν βρίσκουν άκρη ούτε μεταξύ τους.

Η Ντόρα σέβεται τον ελληνικό λαό, είπε σε αντιπαράθεση με τον Πάνο Ρήγα. Ξέχασε όταν με απίστευτη αλαζονεία και εχθρότητα έλεγε στις 5 Απριλίου του 2016 σε συνταξιούχο του ΙΚΑ: «Φίλε, εγώ την καραμέλα των σαράντα χρόνων δεν την τρώω», ο λαός φταίει για τις επιλογές του "αφού πιστέψατε τον κ. Σκουρλέτη, καλά να πάθετε"!

Έψεγε τους πολίτες που αρνήθηκαν τις «μεταρρυθμίσεις» και πέταξε εκείνο το αξέχαστο «καλά να πάθετε» στον ελληνικό λαό που προτίμησε τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και θέλει «πάντα να ακούει καλές κουβέντες».

Από αριθμούς δεν ξέρουν στη Ν.Δ. Με τρύπα πάνω από 55 δισ. ξεκινούν στο ασφαλιστικό που θέλουν να εφαρμόσουν και επιμένουν. Ο τελευταίος πληρώνει.

Απειλεί με δικαστήρια τον Σπίρτζη και την κυβέρνηση ο Δημ. Καιρίδης γιατί ακύρωσε την απόφαση της Αττικής Οδού να επιβάλλει μονομερώς αυξήσεις στα διόδια.

Νέος στο μετρό κοιτούσε αποσβολωμένος τη διαφήμιση της Ν.Δ. «Ο Κυριάκος, νέος και εναλλακτικός» και γέλασε με το άσπρο πουκάμισο χωρίς γραβάτα copy - paste Τσίπρα.

Και να φανταστείς ότι το μόνο κίνημα που προσπάθησαν να στήσουν ήταν αυτό «της γραβάτας».

Το copy - paste είναι το αντίστοιχο πρόταγμα του επικοινωνιακού επιτελείου μετά τα fake news. Copy - paste συνθήματα από παντού. «Ενωμένοι μπορούμε» κατά το Unidos Podemos. «Θα κάνουμε την Ελλάδα ένα καλύτερο μέρος» α λα Τραμπ «W’ll do America great again» και τέλος το νικηφόρο σύνθημα του 2014 «Η ελπίδα έρχεται» του ΣΥΡΙΖΑ.

Δικό τους πού να βρουν; “Διόδια αυξημένα, συμφέροντα ευτυχισμένα”; “Δίκιο είναι το δίκιο του βιομήχανου”; Ή μήπως “Μητσοτάκη, προχώρα ξεπούλησε τη χώρα”; “Σύνταξη μισή, πιο λίγη ζωή”;

Ένα θεματάκι θα το έχουν, εκλογές γαρ.

Η αντιρατσιστική ευαισθησία της Ν.Δ. είναι μόνο για διάσημους, πλούσιους κι αν πάρουν το ΜVP στο ΝΒΑ. Οι άλλοι δεν θα γίνουν Έλληνες ποτέ... Κι ας γεννήθηκαν στη χώρα.

Ο Κυριάκος πήγε σε Τατιάνα, Τσιμτσιλή, Αρναούτογλου; Μόνο σε ντιμπέιτ δεν θέλει να πάει. Ε δεν είναι και καμιά τηλεπερσόνα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL