Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Κ.Αρβανίτης: Το οικολογικό έγκλημα στο Πάνειο Όρος δεν θα περάσει (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ.Αρβανίτης: Το οικολογικό έγκλημα στο Πάνειο Όρος δεν θα περάσει (Video)

Για το καταστροφικό σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετατρέποντας έναν από τους -ήδη βεβαρημένους- τελευταίους πνεύμονες πρασίνου της Ανατολικής Αττικής σε πάρκο ανεμογεννητριών και αγνοώντας παντελώς το προϋπάρχον στρατηγικό σχέδιο των τοπικών αρχών και κοινωνιών, το οποίο προέβλεπε ήπια τουριστική ανάπτυξη για τον τόπο.ενημερώθηκε χθες από τους δημάρχους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, Πέτρο Φιλίππου και Δημήτρη Λουκά, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Αρβανίτης, https://www.youtube.com/embed/y3s7TD00NBs

Ο ευρωβουλευτής δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στα ανώτατα ευρωπαϊκά όργανα, δηλώνοντας πως θα σταθεί αρωγός στον αγώνα των δημοτών ενάντια σε κάθε είδους καταστροφικές για το περιβάλλον μεθοδεύσεις.

«Οι κάτοικοι της Κερατέας και της ευρύτερης περιοχής ξέρουν τί σημαίνει αγώνας και τί σημαίνει οικολογική συνείδηση. Σαν ντόπιος στην περιοχή, δεσμεύομαι ότι θα φέρουμε το θέμα στα ανώτατα ευρωπαϊκά όργανα και με την κινητοποίηση των πολιτών αυτό το  παιχνίδι της ψευτοπράσινης ανάπτυξης, αυτό το οικολογικό έγκλημα, δεν θα περάσει», τόνισε ο Κ.Αρβανίτης.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL