Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διαμαρτυρία ενάντια στην επίσκεψη Χατζηδάκη στο Ηράκλειο: «Ανεπιθύμητος ο υπουργός και ο αντιπεριβαλλοντικός νόμος» (Video)

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε έξω από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, όπου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας παραβρέθηκε σε σύσκεψη για το θέμα της νήσου Χρυσή (γαϊδουρονήσι)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη πραγματοποίησαν συλλογικότητες στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το candiadoc.gr, η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε έξω από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, όπου ο υπουργός παραβρέθηκε σε σύσκεψη για το θέμα της νήσου Χρυσή (γαϊδουρονήσι).

Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα ζητώντας να αποσυρθεί ο αντι-περιβαλλοντικός νόμος.

Διαβάστε επίσης:

Σ.Φάμελλος: Μήπως ο κ. Χατζηδάκης επαναλαμβάνει τόσο συχνά πόσο «πράσινος» είναι γιατί δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος;

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προτεραιότητες...

Πού να το φαντάζονταν όσοι έκαναν ολονύχτιες διαπραγματεύσεις στη σύνοδο κορυφής για το ταμείο ανάκαμψης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης -που σ’ αυτές τις συναντήσεις δεν είχε εμφανιστεί... - σκόπευε να κατευθύνει κάποια εκατομμύρια αυτού του ταμείου στη χρηματοδότηση ιδιωτών...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις