Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Δήμαρχοι πληρώνουν τη ΔΕΗ, για να κάνουν οι πολίτες Χριστούγεννα με ρεύμα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δήμαρχοι πληρώνουν τη ΔΕΗ, για να κάνουν οι πολίτες Χριστούγεννα με ρεύμα

Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί σε πολλές περιοχές της χώρας με το ρεύμα να κόβεται σε πολλά σπίτια. Πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό.

Μπροστά στην ανθρωπιστική κρίση δεν είναι λίγοι οι Δήμοι που παίρνουν την πρωτοβουλία να έρθουν σε επαφή με τη ΔΕΗ και ζητούν στοιχεία για νοικοκυριά που δεν έχουν πληρώσει το ρεύμα ώστε να πληρώσουν ένα μέρος του χρέους, προκειμένου αυτές οι οικογένειες να κάνουν γιορτές με ρεύμα.

Μετά το τραγικό συμβάν στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα μικρό κορίτσι έχασε τη ζωή του, οι δήμοι Ζακύνθου και Τρίπολης ανέλαβαν την πρωτοβουλία να πληρώσουν τους λογαριασμούς όσων δημοτών τους η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα.

«Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε άμεσα, σε ποιες οικίες καταναλωτών της ΔΕΗ έχετε διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εκκρεμών οφειλών, ούτως ώστε ο δήμος να αποπληρώσει μέρος αυτών, για να προβεί η υπηρεσία σας σε επανασύνδεση των παροχών τους» αναφέρεται στο έγγραφο του δημάρχου Ζακύνθου προς τη ΔΕΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL