Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εγκλωβισμένοι Έλληνες στο αεροδρόμιο του Λονδίνου παρατημένοι στην τύχη τους! (Video)

Τεράστια καμπάνια παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕ για τους Έλληνες που «ξέχασε» η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρά τις υποσχέσεις επαναπατρισμού τους.

Με τη μόνη διαφορά ότι η κυβέρνηση τους άφησε στην τύχη τους και μετά από μέρες υποσχέσεων ο κ. Πέτσας δήλωσε ότι μόνο όσοι έχουν ιατρικά θέματα θα φύγουν.

Πρωτοφανές και ανήκουστο να μην θέλουν να βοηθήσουν Έλληνες πολίτες που ξέμειναν στο εξωτερικό. Χωρίς λεφτά ούτε για φαγητό; χωρίς κατάλυμα!

Το αεροδρόμιο μένει ανοιχτό μόνο για μας, οι άνθρωποί του νοιάζονται για τους Έλληνες πολίτες πιο πολύ από την ελληνική κυβέρνηση. Η κυβέρνηση εφόσον είχε βγει η απαγόρευση επέτρεψε να γίνει μία πτήση κι είπαμε κάποιον πρέπει να είχε μέσα αυτή η πτήση, κανέναν γιο κανέναν ξάδερφο κυβερνητικού. Η δική μας πτήση δεν πέταξε..» λέει ο Σαράντης στην Ντίνα Μπατζιά, στο Κόκκινο.

Ο Σαράντης είναι εγκλωβισμένος μαζί με 150 άλλους Έλληνες στο αεροδρόμιο Στάνστεντ, 5 μέρες, από τότε που η τελευταία πτήση προς Ελλάδα ακυρώθηκε και η ελληνική κυβέρνηση δεν τους επαναπατρίζει.

«Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς δεν προερχόμουν από το χώρο της αριστεράς, ήμουν οργανωμένος στη ΝΔ, μετά από αυτό δε ξέρω πραγματικά τι να πω. Ένα ξέρω... άσχετο με πόσα λάθη γίναν από την προηγούμενη κυβέρνηση. Εάν υπήρχε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυτό το πράγμα δεν θα γινόταν σήμερα. Να μας αφήσουν εδώ χωρίς τίποτα... Μπορεί να γίνονταν οικονομικά, πολιτικά λάθη αλλά κοινωνικά, δεν υπήρχε καμία περίπτωση» αναφέρει σχετικά.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Σπίρτζης: 5η ημέρα ντροπής… για τον επαναπατρισμό Ελλήνων

ΒΙΝΤΕΟ - Μαρτυρία εγκλωβισμένου Έλληνα στο Λονδίνο: Η Πρεσβεία μας είπε «υγειονομική βόμβα»

Κυνική απάντηση Χαρδαλιά στους εγκλωβισμένους του Λονδίνου: Όχι επιστροφές σε όσους κάνουν... φασαρία! (Video)

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις