Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χανιά: Προσωρινά κρατούμενοι ο 44χρονος και ο 45χρονος για τη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, ομόφωνα, από εισαγγελέα και ανακριτή, οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών και συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα, στην πόλη του Ηρακλείου.

 

Ο 44χρονος και ο 45χρονος πήραν τον δρόμο για τη φυλακή, ενώ η μητέρα του 44χρονου αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, που περιλαμβάνουν την καταβολή εγγύησης 8.000 ευρώ, την εμφάνισή της κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και ταυτόχρονα την απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος υπεράσπισης της 64χρονης και του γιου της, χαρακτήρισε ασυνήθιστα υψηλό το ύψος της εγγύησης για την γυναίκα, ενώ όπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 45χρονου, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είναι αποδεδειγμένα εξαρτημένος χρήστης και δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα ναρκωτικά που βρέθηκαν.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Για τους πολύ λίγους

Η Νέα Δημοκρατία, ως δεξιό κόμμα, και η κυβέρνησή της δεν είναι υπέρ των επιχειρήσεων, όπως ψευδώς διατείνεται. Είναι υπέρ του κεφαλαίου, είναι δηλαδή υπέρ των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων και εναντίον των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και εναντίον των εργαζομένων

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις