Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χανιά: Προσωρινά κρατούμενοι ο 44χρονος και ο 45χρονος για τη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, ομόφωνα, από εισαγγελέα και ανακριτή, οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών και συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα, στην πόλη του Ηρακλείου.

 

Ο 44χρονος και ο 45χρονος πήραν τον δρόμο για τη φυλακή, ενώ η μητέρα του 44χρονου αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, που περιλαμβάνουν την καταβολή εγγύησης 8.000 ευρώ, την εμφάνισή της κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και ταυτόχρονα την απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος υπεράσπισης της 64χρονης και του γιου της, χαρακτήρισε ασυνήθιστα υψηλό το ύψος της εγγύησης για την γυναίκα, ενώ όπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 45χρονου, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είναι αποδεδειγμένα εξαρτημένος χρήστης και δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα ναρκωτικά που βρέθηκαν.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εξωτερική πολιτική και πατριδοκαπηλία

Η προηγούμενη κυβέρνηση διαχειρίστηκε τα ελληνοτουρκικά θέματα προσπαθώντας συστηματικά να τα μετατρέπει σε ευρωτουρικικά, δηλαδή σε διαφορές ανάμεσα στην Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η τωρινή κυβέρνηση δεν φαίνεται να τα έχει καταφέρει τόσο καλά στον τομέα αυτόν.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις