Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
ΣΥΡΙΖΑ και Ευρωομάδα της Αριστεράς / ΣΥΡΙΖΑ και Ευρωομάδα της Αριστεράς: Πρωτοβουλία για τον Μανώλη Γλέζο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ και Ευρωομάδα της Αριστεράς / ΣΥΡΙΖΑ και Ευρωομάδα της Αριστεράς: Πρωτοβουλία για τον Μανώλη Γλέζο

Να δοθεί το όνομα του Μανώλη Γλέζου σε αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προς τιμήν του συμβόλου της Εθνικής Αντίστασης κατά του φασισμού και του ναζισμού και κορυφαίας προσωπικότητας της Αριστεράς, ζήτησαν ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Παπαδημούλης και οι συμπρόεδροι της ευρωομάδας της Αριστεράς Μανόν Ομπρί και Μάρτιν Σίρντεβαν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι και τον γενικό γραμματέα του Ευρωκοινοβουλίου Κλάους Βέλε.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή:

«Ο Μανώλης Γλέζος ήταν ένας πυλώνας στη διεθνή μάχη κατά της καταστολής και της ανισότητας, της αντίστασης ενάντια στον φασισμό, ένας πολιτικός που όλες οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις σέβονταν» και «σε όλη τη διάρκεια της ζωής του αποτέλεσε έμπνευση και παράδειγμα στον αγώνα για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη -γεγονός που έχει εκτιμηθεί και έχει γίνει σεβαστό από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL