Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Πανηγυρική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πανηγυρική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

Γενική είσοδος 1 ευρώ σήμερα στο "Νίκος Γκάλης"...

Ολοκληρώνεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η αγωνιστική περίοδος στο μπάσκετ σήμερα το βράδυ (9 μ.μ., Cosmotesport) στο "Νίκος Γκάλης" του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στον τρίτο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή τον Προμηθέα Πάτρας και κατά 99% η σειρά θα τελειώσει σήμερα...

Οι "πράσινοι" έχουν δείξει ανώτεροι από την ομάδα της Πάτρας στα δύο ματς που προηγήθηκαν και θέλουν να προσφέρουν ουσία και θέαμα στους φιλάθλους τους, που αναμένεται να γεμίσουν αυτήν τη φορά το γήπεδο, καθώς υπάρχει γενική είσοδος με μόλις ένα ευρώ εισιτήριο. Από την άλλη, η ομάδα του Μάκη Γιατρά δείχνει κουρασμένη από τις αλλεπάλληλες υποχρεώσεις (απέκλεισε τον ΠΑΟΚ και σε πέμπτο αγώνα την ΑΕΚ), αλλά και ικανοποιημένη που έγινε η πρώτη επαρχιακή ομάδα που έφθασε ποτέ σε τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

* Αξίζει αναφοράς η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας για την ατμόσφαιρα του δεύτερου αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους που γέμισαν το γήπεδο για τη φίλαθλη και κόσμια συμπεριφορά τους, για την πολύτιμη συνεισφορά τους ώστε το μεγαλύτερο -ώς το επόμενο- παιχνίδι στην ιστορία του Προμηθέα να γίνει μια λαμπρή μπασκετική γιορτή, σημείο αναφοράς για όλα τα μέσα που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Σύσσωμο το κοινό του Προμηθέα Πάτρας στην κεντρική σάλα του 'Δημ. Τόφαλος' κατέθεσε τη δική του πρόταση για το ελληνικό μπάσκετ, δείχνοντας πως ένας αγώνας μπάσκετ είναι μια αθλητική ψυχαγωγική εκδήλωση για όλους τους φιλάθλους που αγαπούν τον αθλητισμό, για τις οικογένειες, τις παρέες και όλες ανεξαιρέτως τις ηλικίες".

* Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο χρειάζεται σήμερα νίκη με 13 ή περισσότερους πόντους, προκειμένου να σπάσει και το ρεκόρ συνολικής διαφοράς σε σειρά τελικών από τη σεζόν 1992-93 και ύστερα. Η καλύτερη επίδοση που έχει σημειωθεί στην Μπάσκετ Λιγκ ανήκει και αυτή στον Παναθηναϊκό από τους τελικούς του 2004 με το Μαρούσι, τους οποίους είχε κερδίσει με συνολική διαφορά 50 πόντων, ενώ στα δύο ματς με τον Προμηθέα η συνολική διαφορά είναι στους 38 πόντους (103-77 και 80-92).

* Όπως έγραψε στο Twitter ο Ισπανός δημοσιογράφος Τσέμα Ντε Λούκας, οι «πράσινοι» έφτασαν σε συμφωνία με τον 24χρονο Αμερικανό άσο Τζέικομπ Ουάλι, που άφησε φέτος εξαιρετικές εντυπώσεις στην Γκραν Κανάρια.

Ο Ουάιλι είχε μ.ο. 16,5 πόντους και 5,2 ριμπάουντ στο ισπανικό πρωτάθλημα και 10 πόντους με 2,6 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα. Εναντίον του Παναθηναϊκού την 24η αγωνιστική είχε πετύχει 16 πόντους με 6/10 δίποντα και είχε βαθμολογηθεί με 18 στο σύστημα αξιολόγησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL