Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Τελεσίγραφο" για Αναστασιάδη

Βαρύ το κλίμα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό

Η ήττα από την Αρμενία φέρνει εξελίξεις στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς το "τρίτο ημίχρονο" έφερε στο προσκήνιο μεγάλο πρόβλημα στις σχέσεις του Αγγελου Αναστασιάδη με βασικούς παίκτες της ομάδας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής βρέθηκε στο στόχαστρο του αρχηγού Σωκράτη Παπασταθόπουλου μετά το τέλος του αγώνα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον Στέλιο Μανωλά έδωσαν "τελεσίγραφο" στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο πως δεν σκοπεύουν να συνεχίσουν, με τον Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία. Οι δύο και ενδεχομένως και άλλοι παίκτες, που δεν έχουν μιλήσει δημόσια, θεωρούν τον προπονητή αποκλειστικά υπεύθυνο για την κακή εικόνα στα τελευταία δύο παιχνίδια των προκριματικών του Euro, με Ιταλία και Αρμενία.

Χθες ο Βαγγέλης Γραμμένος είχε επαφές με μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, χωρίς να αποφασιστεί κάτι. Οι συνεργάτες του προέδρου τον πιέζουν για απομάκρυνση του Αναστασιάδη, αλλά δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις πριν από την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο