Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
ΑΕΚ / ΑΕΚ: Συνεχίζουν Χιμένεθ και Λυμπερόπουλος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΕΚ / ΑΕΚ: Συνεχίζουν Χιμένεθ και Λυμπερόπουλος

Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο επιτελείο της ΑΕΚ, παρά το αποτυχημένο φινάλε της φετινής σεζόν. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Μανόλο Χιμένεθ, παρυσία και του τεχνικού διευθυντή Νίκου Λυμπερόπουλου,  και συζήτησαν τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Μετά από αυτή τη συνάντηση «έσβησαν» κάποιες αμφιβολίες για την παραμονή ή όχι του Χιμένεθ, που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020. Σημαντικό ρόλο έχει πλέον ο Λυμπερόπουλος, που θα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο μετεγγραφικό πεδίο, εκεί όπου πέφτει άμεσα το βάρος της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Νωρίτερα, ο Δ. Μελισσανίδης είχε πάει στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και είχε μιλήσει με σκληρή γλώσσα στους παίκτες της ομάδας:

«Δεν είμαι από αυτούς που θα πουν ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου, όμως κάποια πράγματα πρέπει να τα ξεθαρίσουμε τώρα. Όσοι θέλετε να αποχωρήσετε, είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας προτάσεις στην ομάδα. Όσοι δεν το κάνετε θα προπονείστε μόνοι σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL