Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / "Μάχη" Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / "Μάχη" Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Τα μεγάλα παιχνίδια έρχονται στη χειρότερη ή στην καλύτερη στιγμή; Σ' αυτό το ερώτημα καλείται να απαντήσει ο Παναθηναϊκός, που αύριο το βράδυ (7 μ.μ., ΕΡΤ) υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Το "τριφύλλι" εδώ και ενάμιση μήνα "παραπαίει", αφού στα επτά ματς του δεύτερου γύρου έχει νικήσει μόνο τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς λόγους για να παίξει καλά αύριο και τουλάχιστον να κρατήσει το αήττητο στο ΟΑΚΑ. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος στο κυνήγι της 5ης θέσης. Καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, υπερτερεί σε όλες τις γραμμές, αλλά προέρχεται από ένα δύσκολο παιχνίδι 120 λεπτών με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Κι ο "δικέφαλος" βέβαια θέλει το τρίποντο, καθώς η διαφορά από τον Ολυμπιακό μειώθηκε στους 7 βαθμούς, μετά την ισοπαλία με τον Άρη.

Σπουδαίο παιχνίδι σήμερα (7 μ.μ., ΕΡΤ) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ανάμεσα στον φορμαρισμένο Άρη και την ΑΕΚ, που πριν από λίγες μέρες παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Οι "κίτρινοι" έχουν προβάδισμα για την 5η -ευρωπαϊκή- θέση, ενώ ο στόχος της "Ένωσης" επικεντρώνεται στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Το βράδυ (7.30 μ.μ., Nova) στα Γιάννενα ο ΠΑΣ θέλει μόνο νίκη κόντρα στην ικανή Ξάνθη.

Αύριο κι οι συναντήσεις ΟΦΗ - Λάρισας (3 μ.μ., NOVA), Ατρόμητου - Πανιωνίου (4 μ.μ., ΕΡΤ), Λεβαδειακού - Λαμίας (5.15 μ.μ., NOVA) και Αστέρα Τρίπολης - Παναιτωλικού (7.30 μ.μ., NOVA). Tη Δευτέρα ο απογοητεευμένος, μετά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο, Ολυμπιακός παίζει (7 μ.μ., ΕΡΤ) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL