Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Στον Νορβηγό Τόρε Χάνσεν εμπιστεύτηκε το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη που γίνεται το βράδυ (7.30 μ.μ., Nova) στην Τούμπα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Πρόκειται για ρέφερι ο οποίος σφυρίζει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια από το 2013. Ο συγκεκριμένος αγώνας πάντα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου, αφού σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι δύο ομάδες, οι μεταξύ τους συναντήσεις έχουν πάθος και δύναμη λόγω της κόντρας των δύο συλλόγων στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, και σχεδόν σίγουρος πρωταθλητής, θέλει να τερματίσει αήττητος τον φετινό μαραθώνιο και έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει. Θετική χαρακτηρίζεται η πορεία του Άρη στη Σούπερ Λιγκ. Κυνηγάει την προνομιούχο πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, με βασικό αντίπαλό του τον Παναθηναϊκό που τον ακολουθεί.

Οι "πράσινοι" έχουν το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη δύσκολη αποστολή απέναντι στον Πανιώνιο (3 μ.μ., Nova), που ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Σε ενάμιση μήνα παίζονται πολλά στον Παναθηναϊκό. Στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα φανεί αν μπορεί να πετύχει τον στόχο της εξάλειψης της τιμωρίας για την Ευρώπη, ενώ η 31η Μαρτίου είναι η καταλυτική ημερομηνία για να πετύχει η διοίκηση Αλαφούζου όποια συμφωνία απαιτείται με τους πιστωτές για να πάρει η ομάδα αδειοδότηση...

Στον Πανιώνιο αναζητούνται λύσεις σε αγωνιστικό αλλά και διοικητικό τομέα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου στην τελευταία της εμφάνιση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ήταν βελτιωμένη, δείχνοντας ότι ξεπέρασε το σοκ της ήττας από τον ουραγό Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη! Το πρόγραμμά της στη συνέχεια μόνο εύκολο δεν είναι και χρειάζεται προσπάθεια από όλους.

Μεγάλη αισιοδοξία στη Λαμία για την παραμονή της στη Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Μάκη Χάβου διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές. Νίκησε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και έχει τον πρώτο λόγο το βράδυ με αντίπαλο την ασταθή Λάρισα (7 μ.μ., ΕΡΤ) στη Φθιώτιδα.

Απογοητευτικός ο ΟΦΗ, δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό αν συνεχίσει να παίζει με τον ίδιο τρόπο και δεν αλλάξει η προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος... Αύριο στο "Καραϊσκάκης" πολύ δύσκολα θα αποφύγει μια νέα ήττα από τον πολύ ανώτερό του Ολυμπιακό (5.15 μ.μ, Nova).

Δευτέρα και η συνάντηση Παναιτωλικού - ΠΑΣ Γιάννενα (7 μ.μ., ΕΡΤ), με τους γηπεδούχους σε καλύτερη κατάσταση...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL