Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Περίπου σε δέκα ημέρες θα έχουν εγκατασταθεί τα συστήματα για το VAR στα γήπεδα των ομάδων της Σούπερ Λιγκ, ενώ μετά θα γίνει η κατασκευή του Master Control του συστήματος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Πάντως Έλληνες διαιτητές για να λειτουργήσει το σύστημα δεν έχει εκπαιδεύσει η ΕΠΟ. Θα μπορούσε όμως να το λειτουργήσει γρήγορα με ξένους... Στη ζώνη του υποβιβασμού ζορίζουν τα πράγματα, οι ομάδες που κινδυνεύουν είναι πολλές και το VAR μπορεί να κάνει πολύ καλύτερο το πρωτάθλημα.

Ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ ένας κύκλος αγώνων με την απαίτηση της αγωνιστικής ανάκαμψης. Η "Ένωση" βγήκε ενισχυμένη από αυτά τα παιχνίδια πετυχαίνοντας διαδοχικές νίκες, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις να εισέλθει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με συσπείρωση και αποφασιστικότητα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τη βοήθεια των ποδοσφαιριστών του, κατάφερε να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, κάτι που για πολλούς στον σύλλογο φαινόταν αδύνατον! Η ΑΕΚ τώρα έχει βρει ένα λειτουργικό πλάνο μπαίνοντας σε περίοδο αποδείξεων.

Σήμερα το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (7.30 μ.μ., Nova), ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και τα δύο ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο! Ομάδες που η "Ένωση" δεν κατάφερε να νικήσει στον πρώτο γύρο της Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να μετράει νίκες και στο ΟΑΚΑ φαίνεται ικανός για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια όμως δεν υπάρχουν προγνωστικά, όταν μάλιστα και οι δύο αντίπαλοι έχουν ικανότητες και σχέδιο...

Ο Παναθηναϊκός πριν από λίγες ημέρες στο Αγρίνιο διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι με τον δυνατό Παναιτωλικό, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει το απόγευμα στη Βοιωτία κόντρα στον ψυχωμένο Λεβαδειακό (5.15 μ.μ., Nova). Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη τους επί του Άρη ελπίζουν... Κινδυνεύει ο Αστέρας Τρίπολης, που θέλει νίκη στη Ριζούπολη κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα (4 μ.μ., ΕΡΤ).

Οι υπόλοιποι αγώνες: ΟΦΗ - Ξάνθη (3 μ.μ., Nova), Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα (7 μ.μ., ΕΡΤ), Λάρισα - Ατρόμητος (5.15 μ.μ., Nova).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL