Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
UEFA NATIONS LEAGUE / Φινάλε με Εσθονία στο ΟΑΚΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

UEFA NATIONS LEAGUE / Φινάλε με Εσθονία στο ΟΑΚΑ

Κλήθηκε στην Εθνική ο Σπύρος Ρισβάνης...

Ολοκληρώνεται η παρουσία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο UEFA Nations League αντιμετωπίζοντας αύριο Κυριακή (9.45 μ.μ., Open) την "ουραγό" του ομίλου Εσθονία.

Ο αγώνας, μετά το 1-0 επί της Φινλανδίας, δεν έχει βαθμολογική σημασία, αφού και με νίκη της Εθνικής και ήττα της Φινλανδίας στη Βουδαπέστη οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση, αλλά οι Σκανδιναβοί έχουν καλύτερο "γκολ αβερέιτζ" στα μεταξύ μας παιχνίδια (είχαν νικήσει με 2-0 στο Τάμπερε).

Ο Κώστας Μανωλάς, που έπαθε διάστρεμμα στο ματς με τη Φινλανδία και αντικαταστάθηκε από τον Σιόβα, τέθηκε εκτός αποστολής, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Μήτρογλου και Κουρμπέλης. Στη θέση του Μανωλά κλήθηκε ο αμυντικός του Ατρόμητου Σπύρος Ρισβάνης. Αν του δοθεί χρόνος συμμετοχής, αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία του 24χρονου σέντερ μπακ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με την προηγούμενη να είναι στη φιλική ήττα του περασμένου Μαΐου από τη Σαουδική Αραβία (2-0), όπου αγωνίστηκε βασικός.

Για το αν θα κάνει αλλαγές στο αυριανό ματς, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης σχολίασε: "Έχω εμπιστοσύνη σε όλους. Δεν τους ξεχωρίζω. Όλα τα παιδιά είναι άξια να είναι στην Εθνική και να αποτελέσουν τα βασικά κομμάτια. Την Κυριακή θα υπάρξουν αλλαγές και θα πρέπει να δούμε κατά πόσο αυτά τα παιδιά θα κατανοήσουν αυτά που συζητάμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς θέλουμε να χάσουμε. Δεν υπάρχει αυτό στο μυαλό μας. Με τον Αναστασιάδη θα τα δείτε όλα"!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL