Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
UEFA NATIONS LEAGUE / Πρεμιέρα Αναστασιάδη κόντρα στη Φινλανδία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

UEFA NATIONS LEAGUE / Πρεμιέρα Αναστασιάδη κόντρα στη Φινλανδία

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου παίζει σήμερα το τελευταίο της χαρτί προκείμενου να κατακτήσει την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο της Γ' κατηγορίας στο UEFA Nations League αντιμετωπίζοντας (9.45 μ.μ., Cosmotesport) την πρωτοπόρο του ομίλου, και μάλιστα χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια, Φινλανδία. Για να έχει, έστω, μαθηματικές ελπίδες, θα πρέπει σήμερα νικήσει με 2 γκολ διαφορά και πάνω...

Ο σημερινός αγώνας του ΟΑΚΑ είναι ο πρώτος της Εθνικής με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας και είναι ένα επιπλέον τεστ για το τι μπορούμε να περιμένουμε ενόψει των προκριματικών του Euro 2020.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: "Το παιχνίδι εξαρτάται καθαρά από μας κι αυτό θα το ακούτε συνέχεια από μένα. Έχουμε ρίξει όλο το βάρος στο αυριανό (σ.σ.: σημερινό) παιχνίδι. Πιστεύω πολύ στον Έλληνα ποδοσφαιριστή και το έλεγα και πριν έρθω. Τα παιδιά τα γνωρίζω, δεν τους έμαθα τώρα. Τους έχω ζήσει σαν αντιπάλους και παίκτες, γνωρίζω τι μπορούν να κάνουν. Το βάρος σε αυτό το μικρό διάστημα έχει πέσει στο να τους πείσουμε πως θα τα καταφέρουν. Μακάρι να τους φωτίσει ο Θεός και να το κάνουν. Ταλέντο και διάθεση υπάρχουν, απομένει να το δούμε από κοντά".

* Η βαθμολογία του ομίλου (σε 4 αγώνες): Φινλανδία 12, Ελλάδα 6, Ουγγαρία 4, Εσθονία 1.

* Το άλλο ματς: 9.45 μ.μ. Ουγγαρία - Εσθονία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL