Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το ρατσιστικό σχόλιο στον αδερφό του Θανάση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το ρατσιστικό σχόλιο στον αδερφό του Θανάση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω social media μίλησε για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο αδερφός του, Θανάσης, τονίζοντας πως: «έχω χάσει τον ύπνο μου, αν ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν απογοητευμένος αν κρατήσω τη σιωπή μου»!

 Ο παίχτης των Μιλγουόκι Μπακς αισθάνθηκε την ανάγκη να ξεσπάσει έπειτα από πρόσφατο περιστατικό κατά το οποίο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δέχθηκε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς έπειτα από το ντέρμπι των «αιωνίων» για τη Euroleague.

Ολόκληρο το μύνημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες.. Αλλά είμαι σίγουρος αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατήσω την σιωπή μου.

Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα. Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ την περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος..

Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτη την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας.

https://www.instagram.com/p/BqMMU7cBtzg/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL