Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C25.1°C
1 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.6°C23.6°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
1 BF 40%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.2°C25.2°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
0 BF 49%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Άρης - ΠΑΟΚ αύριο στου Χαριλάου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Άρης - ΠΑΟΚ αύριο στου Χαριλάου

Ώρα Σούπερ Λιγκ μετά τη διακοπή της λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Το μεγάλο παιχνίδι αύριο της 7ης αγωνιστικής γίνεται στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στο Άρη και τον ΠΑΟΚ (7.00 μ.μ., ΕΡΤ) στο "Κλ. Βικελίδης".

Καλύτερη ομάδα ο "Δικέφαλος του Βορρά", βρίσκεται πιο κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι "κιτρινόμαυροι" με όπλο την έδρα τους και με λίγη τύχη μπορούν να το "παλέψουν". Αν "περάσει" ο ΠΑΟΚ κι από του Χαριλάου, γίνεται αυτόματα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ακόμη κι αν είναι ακόμη πολύ νωρίς...

Σήμερα οι αγώνες Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (4.00 μ.μ., ΕΡΤ), ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός (6.15 μ.μ., NOVA), Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ (7.00 μ.μ., ΕΡΤ) και Λάρισα - Λαμία (8.30 μ.μ., NOVA). Στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός πάει να διατηρήσει αρχικά το αήττητο και να πετύχει την πέμπτη του νίκη επί του Πανιωνίου, που είναι ικανός στο "ανοιχτό" γήπεδο. Εύκολα ή δύσκολα η "Ένωση" αναμένεται να νικήσει την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη στη γειτονική αναμέτρηση. Αμφίρροπα τα παιχνίδια σε Γιάννινα και Λάρισα, με τον πρώτο λόγο στην έδρα.

Αύριο και οι συναντήσεις Λεβαδειακού - Ξάνθης (6.15 μ.μ., NOVA) και ΟΦΗ - Ολυμπιακού (8.30 μ.μ., NOVA). Στο Ηράκλειο οι γηπεδούχοι με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς "αλλάζουν σελίδα" και μάλλον ενισχύονται. Φαβορί οι "ερυθρόλευκοι", που πρέπει όμως να βρουν και λύσεις στην επίθεση.

Τη Δευτέρα σπουδαίο παιχνίδι στο Περιστέρι (7.00 μ.μ., ΕΡΤ) ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Κάναντι, χωρίς να εντυπωσιάζει, παίρνει αυτό που θέλει. Αντίθετα, ο εξαιρετικός και φέτος Αστέρας τα γκρεμίζει όλα στο... τέλος (έχει χάσει 4 βαθμούς στο τελευταίο δεκάλεπτο και στις καθυστερήσεις)!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL