Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.1°C18.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.8°C14.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C15.5°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 76%
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Στην... αρένα της κορυφαίας διοργάνωσης!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Στην... αρένα της κορυφαίας διοργάνωσης!

Βασίλης Μπάρκας: "Δεν πάμε για... τουρισμό!"

Στην... αρένα του Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει μετά από 12 χρόνια η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει (7.55 μ.μ., Cosmotesport 2) τον Άγιαξ στο "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα". Η πρωταθλήτρια Ελλάδας έχει δύσκολο έργο κόντρα στη φημισμένη ολλανδική ομάδα, αλλά θα επιδιώξει να διευρύνει το ρεκόρ των 13 αήττητων αγώνων της στην Ευρώπη και να βάλει τις βάσεις για μια καλή πορεία στη συνέχεια.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Βασίλης Μπάρκας δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Άμστερνταμ: "Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και ό,τι βγει. Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με τα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε ικανοί να κάνουμε τη ζημιά εκεί μέσα και γι' αυτό ακριβώς πηγαίνουμε. Δεν παλεύαμε όλη τη χρονιά πέρυσι για πάμε για… τουρισμό και να δούμε τα γήπεδα. Πάμε εκεί για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση".

"Ο Άγιαξ είναι μία ομάδα που παίζει καλά με την μπάλα, αλλά έχει και αδυναμίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έχει ένα στιλ παιχνιδιού που είναι επιθετικό και μπορεί να μας δώσει προϋποθέσεις να απειλήσουμε. Σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορεί να παίζεις μόνο άμυνα. Πρέπει να κοιτάξεις και να προβληματίσεις. Είναι σημαντικό τις ευκαιρίες που θα έχουμε να τις κάνουμε γκολ, αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα" είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Με δεδομένη την απουσία του Λιβάγια, ο τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να χρησιμοποιήσει ως επιθετικό δίδυμο τους Πονσέ και Κλωναρίδη ποντάροντας στην ταχύτητά τους στις αντεπιθέσεις. Στις άλλες θέσεις αναμένεται να αγωνιστούν: Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γκάλο και Μάνταλος. Θυμίζουμε ότι τιμωρημένοι, εκτός του Λιβάγια, είναι και οι Λόπες, Μπακασέτας.

Ο Άγιαξ έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα της χώρας του, αφού στην πρεμιέρα έμεινε στην ισοπαλία με τη Χέρακλες στο Άμστερνταμ, και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την Αϊντχόφεν. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε από το δεύτερο προκριματικό γύρο και απέκλεισε κατά σειρά τις Στουρμ Γκρατς, Σταντάρ Λιέγης και Ντιναμό Κιέβου. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Αϊντχόφεν.

* Στις 10.00 μ.μ. θα διεξαχτεί το άλλο ματς του ομίλου μεταξύ Μπενφίκα και Μπάγερν Μονάχου. Τα άλλα σημερινά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ: 8.55 μ.μ. Σαχτάρ Ντονιέτσκ - Χοφενχάιμ, 10.00 μ.μ. Μάντσεστερ Σίτι - Λυών, Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα, Βαλένθια - Γιουβέντους, Γιάνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL