Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.1°C18.0°C
0 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.4°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.1°C
2 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 81%
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / Χωρίς εκπλήξεις κόντρα στη Βασιλεία ο ΠΑΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / Χωρίς εκπλήξεις κόντρα στη Βασιλεία ο ΠΑΟΚ

Απώλεια για τον ΠΑΟΚ η απουσία του Μπίσεσβαρ

Αντίστροφη μέτρηση ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βασιλεία για τον ΠΑΟΚ και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε γνωστή τη λίστα με τους 25 ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δυο παιχνίδια με τους Ελβετούς.

Στη λίστα δεν υπάρχουν εκπλήξεις αφού υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου τόσο τα δυο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα, Ζαμπά και Χατσερίδης, όσο και οι "δανεικοί" που επέστρεψαν στην ομάδα όπως οι Ουάρντα, Μυστακίδης, Κίτσιου και Χαρίσης. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε δύο αλλαγές ώς 24 ώρες πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα.

Οι παίκτες που θα βρίσκονται στη διάθεση του Λουτσέσκου είναι οι: Γλύκος, Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κάνιας, Χαρίσης, Σάχοβ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Ζαμπά, Ουάρντα, Μυστακίδης, Πρίγιοβιτς.

Το μόνο "αγκάθι" για τον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Τρίτης (8.30 μ.μ.) με τη Βασιλεία στην Τούμπα είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός θ’ ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή γόνατος, ώστε να είναι έτοιμος τουλάχιστον στο ματς της ρεβάνς. Αντίθετα, έτοιμος αναμένεται να είναι ο Ελ Καντουρί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL