Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - FIFA / Ο Πετρ Φούσεκ "υπερσύμβουλος" στην ΕΠΟ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - FIFA / Ο Πετρ Φούσεκ "υπερσύμβουλος" στην ΕΠΟ

Τον ρόλο του «υπερσυμβούλου» στην ΕΠΟ ανέλαβε και επίσημα ο Τσέχος Πετρ Φούσεκ, όπως ανακοίνωσε χθες η FIFA. Ο 55χρονος παράγοντας, που διετέλεσε γ.γ. της Τσέχικης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Σάλας, είναι ο παράγοντας που επέλεξε η παγκόσμια ομοσπονδία για να αναλάβει τη βελτίωση της εσωτερικής δομής και οργάνωσης της ΕΠΟ.

Η θητεία του θα είναι τουλάχιστον δωδεκάμηνη και όπως αναφέρει επί λέξει η επίσημη ανακοίνωση, ο ρόλος του θα είναι "η βοήθεια του προέδρου, του γενικού γραμματέα και του γενικού μάνατζμεντ της ΕΠΟ, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη οργανωτική και εκτελεστική εξουσία μέσα στην ομοσπονδία, προσφέροντας αρωγή με κατευθυντήριες οδηγίες, υποστηρίζοντας την καθημερινή λήψη αποφάσεων και οργανώνοντας τις καθημερινές λειτουργίες με σκοπό να υπάρξει ξεκάθαρη βελτίωση για πολύ συγκεκριμένα ζητήματα μέσα σε ορισμένο χρόνο".

Ο Πετρ Φούσεκ θα παραδίδει μηνιαίες εκθέσεις τόσο στην UEFA όσο και στη FIFA, όπου θα περιγράφει λεπτομερώς τις παρεμβάσεις του, αλλά και την πρόοδο που συντελείται στα θέματα που τελούν υπό την εποπτεία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL