Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.3°C19.6°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C16.2°C
4 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.0°C17.1°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
16.1°C17.7°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C18.0°C
3 BF 61%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Αναμφίβολα, το 2018 είναι η χρονιά του. Σε συλλογικό επίπεδο με τη Λίβερπουλ έχει καταφέρει να κάνει απίθανα πράγματα. Κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στο πρωτάθλημα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ζει ένα όνειρο στο Μερσεϊσάιντ. Εξαιτίας του η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ζει ξανά ιστορικές στιγμές στη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης, φτάνοντας μια ανάσα από τον τελικό της 26ης Μαΐου στο Κίεβο.

Η νίκη με 5-2 επί της Ρόμα δίνει στους "κόκκινους" ένα μεγάλο πλεονέκτημα πριν τη ρεβάνς στο "Ολύμπικο".

Οι Ιταλοί προέρχονται από επική πρόκριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα κάνουν το ίδιο και κόντρα στη... μία ταχύτητα πάνω Λίβερπουλ! Το λάθος της Ρόμα ήταν ότι έπαιξε με πολύ ψηλά την άμυνα στην Αγγλία (!), και αυτό μάλλον θα της στοιχίσει.

Στον "δεύτερο" ημιτελικό, η διαφορά ήταν στην αποτελεσματικότητα. Η Μπάγερν Μονάχου είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και τις ευκαιρίες να "καθαρίσει" το παιχνίδι. Όμως η εκπληκτική στα ευρωπαϊκά παιχνίδια Ρεάλ Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές της αλλά και την τύχη της. Δεν θα είναι εύκολος ο επαναληπτικός στην Ισπανία, αφού οι Γερμανοί θα έχουν και επιστροφές παικτών, που λόγω τραυματισμού δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Στη Σούπερ Λιγκ οι σκέψεις για ένα καλύτερο πρωτάθλημα έρχονται... σωρηδόν! Πρώτα ακούσαμε για ένα πρωτάθλημα σε επίπεδο 1 και επίπεδο 2! Μετά για διοργάνωση 12 ομάδων, με πλέι οφ και πλέι άουτ! Το έχουμε ξαναγράψει: το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ για να γίνονται τέτοιες αλχημείες.

Όλες οι σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες που ασχολούνται με την μπάλα, πρωτάθλημα 16 ή 18 ομάδων διαθέτων, που παίζουν μόνο δύο φορές μεταξύ τους και όχι... πέντε ή δεκαπέντε! Μόνο έτσι κερδίζει και ο... τυχερός και το άθλημα παίρνει αξία. Τώρα ο τίτλος κατέληξε δίκαια στην ΑΕΚ, στη ζώνη του υποβιβασμού όλα ξεκαθάρισαν σε μεγάλο βαθμό, όμως η "μάχη" για την προνομιούχο πέμπτη θέση καλά κρατεί.

Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη οι "μνηστήρες", απλά οι "Αρκάδες" δείχνουν πιο ομάδα, έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων και πιο βατό πρόγραμμα. Στην ουρά ο Απόλλων Σμύρνης σώθηκε οριστικά και η Κέρκυρα δεν... προλαβαίνει τη Λαμία.

Το πρόγραμμα (7 μ.μ.) Ξάνθη - Λάρισα, Αστέρας - Απόλλων, Λαμία - Γιάννινα, Κέρκυρα - ΑΕΚ, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός - Ατρόμητος, Πλατανιάς - Πανιώνιος, Ολυμπιακός - Παναιτωλικός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL