Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.8°C
2 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.2°C18.5°C
2 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.6°C15.5°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.5°C14.6°C
1 BF 59%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Το... ρεπό της Σούπερ Λιγκ λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας μας για το Παγκόσμιο Κύπελο του 2018 στη Ρωσία δίνει τον χρόνο στις 16 ομάδες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου να βελτιώσουν συστήματα και τακτικές στο αγωνιστικό επίπεδο και σε ορισμένες να... ψάξουν για επενδυτές ώστε να λύσουν τα σοβαρά οικονομικά τους προβλήματα.

Στον πρωταθλητή Ολυμπιακό η επιλογή του προπονητή έγινε με συγκεκριμένο κριτήριο. Να πάει η ομάδα του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μπέσνικ Χάσι τα κατάφερε, αλλά στη συνέχεια έκανε τα ίδια που είχε κάνει στη Λέγκια Βαρσοβίας. Δηλαδή διαδοχικές γκέλες στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο Χάσι στον Ολυμπιακό άλλα δοκίμαζε στις προπονήσεις, διαφορετικές ενδεκάδες παρέτασσε στους αγώνες. Επέλεξε να παίξει κόντρα στη Σπόρτινγκ, μια ομάδα με γρήγορη ανάπτυξη, με έναν αργό κεντρικό άξονα (!) με αποκορύφωμα την κάκιστη διαχείριση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Τάκης Λεμονής ανέλαβε το τιμόνι του συλλόγου σε μια κρίσιμη περίοδο. Το τι θα καταφέρει θα φανεί σύντομα, στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.

Στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΑΕΚ καταγράφονται οι αλλοπρόσαλλες επιλογές του Χιμένεθ, γνωστές και από το πρώτο πέρασμά του στην ομάδα! Στην "Ένωση" υπάρχουν ερωτήματα που δεν παίρνουν απάντηση με την κοινή λογική (!) και αφήνουν εκτεθειμένο τον Ισπανό προπονητή. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι ο Χιμένεθ κυριεύεται εύκολα από ανασφάλεια και αυτός είναι ο λόγος που τον απομακρύνει από ορθολογικές επιλογές! Ο Ισπανός τεχνικός έχει τον χρόνο να ξανασκεφτεί ορισμένα πράγματα.

Χάος στον Παναθηναϊκό στον οικονομικό τομέα. Πολλά τα χρέη σε... πολλούς, σκοτάδι στο βάθος του τούνελ... Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζει τη σοβαρή δουλειά του, έως πότε όμως;

Στον ΠΑΟΚ η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον Λουτσέσκου να δουλέψει περισσότερο με τις καλές καλοκαιρινές μετεγγραφές, που ακόμη δεν έχουν μπει για τα καλά στην ομάδα!

Ο Πανιώνιος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή την εποχή στο πρωτάθλημα. Άδικα έχασε στη Λαμία και δεν ανέβηκε στην πρώτη θέση!

Καλά τα δείγματα από Ατρόμητο και Λεβαδειακό, φτάνει να συνεχίσουν έτσι... Άνω - κάτω η Λάρισα με βάση αυτά που λέει ο Κούγιας. Άλλη ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης με τον σοβαρό Παντελίδη στο τιμόνι του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL