Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ - ΤΕΛΙΚΟΙ / Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός αύριο (9.00 μ.μ.) στο ΣΕΦ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ - ΤΕΛΙΚΟΙ / Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός αύριο (9.00 μ.μ.) στο ΣΕΦ

Μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ελληνικών ομάδων, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, το πρωτάθλημα της Μπάσκετ Λιγκ μπαίνει αύριο στην τελική του ευθεία με τη διεξαγωγή της σειράς των τελικών για την ανάδειξη του πρωταθλητή, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται (9.00 μ.μ.) τον Παναθηναϊκό, ενώ νωρίτερα (6.00 μ.μ.) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο ΟΑΚΑ στους αγώνες για την τρίτη θέση.

Χωρίς τίτλο φέτος οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στόχο το "three-peat", την κατάκτηση, δηλαδή, του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος, ενώ οι κυπελλούχοι "πράσινοι" θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή μετά από μια άγονη διετία. Στον αντίστοιχο περσινό αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει τον Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με ματς που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, "έσπασε" δύο φορές την έδρα του αντιπάλου και με 3-1 νίκες κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Σε αντίθεση με τη σταθερότητα του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός μοιάζει απρόβλεπτος, όχι μόνο γιατί στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο ατομικό ταλέντο των παικτών του, αλλά και επειδή πέρασε μεγάλη - ψυχολογική - δοκιμασία μετά αποκλεισμό του από τη Φενέρμπαχτσε.

Το θέλει για 49 χρόνια!

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη είχε χθες το μεσημέρι ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, με θέμα την αξιοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ, καταθέτοντας μελέτη της ΚΑΕ και πρόταση 250 σελίδων (!) για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια.

Πέραν της αναβάθμισης της κεντρικής σάλας ("Νίκος Γκάλης"), το πλάνο περιλαμβάνει τη δημιουργία σύγχρονου προπονητηρίου και γυμναστηρίου, την ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων για την ανάπτυξη των Ακαδημιών, καθώς και τη δημιουργία Μουσείου, συνεδριακού κέντρου, καταστημάτων καθώς και χώρων εστίασης.

Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να μπορέσει ο υφυπουργός Αθλητισμού να μελετήσει αναλυτικά την πρόταση. Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Γ. Βασιλειάδης συνέστησε να κρατηθούν "χαμηλοί τόνοι" εν όψει της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό και έλαβε τη δέσμευση του εκπροσώπου των «πράσινων» πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποφευχθούν ακρότητες και αντιπαραθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL