Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
ΕΠΟ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ / Απολογήθηκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΟ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ / Απολογήθηκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό

Eνώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ απολογήθηκαν χθες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο "Πανθεσσαλικό" του Βόλου, με την απόφαση να αναμένεται πως θα ανακοινωθεί σήμερα.

Οι δύο ομάδες, που κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας τους, υποστήριξαν στην απολογία τους πως δεν φέρουν ευθύνη για όσα διαδραματίστηκαν και επέρριψαν ευθύνες στην αστυνομία, υποστηρίζοντας πως είχε καταστήσει σαφές ότι θα τοποθετούσε διμοιρίες στην πεζογέφυρα και δεν το έπραξε. Επιπρόσθετα, σημείωσαν ότι τα επεισόδια ολοκληρώθηκαν στις 6.55 μ.μ., ότι οι αποστολές των δύο ομάδων κατέφτασαν αργότερα στο στάδιο και πως, επομένως, δεν φέρουν ευθύνη. Όσο για τα επεισόδια στους "επισήμους" ανέφεραν από κοινού ότι η ΕΠΟ είχε προμηθευτεί 2.600 εισιτήρια και ούτε για αυτά φέρουν ευθύνη.

Ο Παναθηναϊκός, μέσω του δικηγόρου του Γιάννη Κάρμη, έκανε πρόσθετη παρέμβαση, ως έχων έννομο συμφέρον και ανέφερε: "Άκουσα τις προσπάθειες των ομάδων να αποφύγουν τις ποινές για τα εκτεταμένα επεισόδια. Δυστυχώς, την αντικειμενική ευθύνη την έχουν οι ομάδες. Δεν μπορούμε να ρίχνουμε το φταίξιμο στην ΕΠΟ. Θα θέλαμε να επιβάλετε τις ποινές που πρέπει και που έχουν επιβληθεί πολλές φορές στην ομάδα μας. Αν για ένα κενό κουτάκι μπίρας δημιουργείται αποστροφή για το ποδόσφαιρο, για όσα έγιναν στον τελικό φανταστείτε το μέγεθος της αποστροφής".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL