Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
Αγνοείται η νίκη για την ΑΕΚ!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αγνοείται η νίκη για την ΑΕΚ!

O Mάκος "έπνιξε" την ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Η κατηφόρα της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η "Ένωση"... πνίγηκε και στον "βούρκο" του γηπέδου του Αγρινίου, όπου ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 3-2, ενώ τη "σκότωσε", με δύο γκολ, ένας πρώην παίχτης της, ο Γρηγόρης Μάκος!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12’ με πέναλτι του Μαρκόφσκι, αλλά η ΑΕΚ "γύρισε" αρχικά το παιχνίδι με γκολ των Αλμέιδα (22') και Γαλανόπουλου (33'). Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Μάκος και με δύο δικά του γκολ στο 55’ και στο 82’ (μετά από λάθος του Μπάρκα) διαμορφώθηκε το τελικό 3-2.

Οι γηπεδούχοι, με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Νταλακούρα, επέστρεψαν στις νίκες, μετά από 4 παιχνίδια. Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον και μετά τη νίκη και του ΠΑΣ Γιάννινα, στην 6η της βαθμολογίας με 23 βαθμούς. Δεν έχει πετύχει νίκη μέσα στο 2017, αλλά σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια. Η νέα ήττα των "κιτρινόμαυρων" επέσπευσε και τις εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή.

Ο Ζοσέ Μοράις δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ότι "δεν συνεχίζει", έχοντας σε 10 παιχνίδια μόλις 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες στον πάγκο της ΑΕΚ.

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-0

Σε ένα γήπεδο που έμοιαζε περισσότερο με ποτισμένο χωράφι και κάτω από βροχή Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0). Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία του Ολυμπιακού στην επαρχία (μετά το 2-2 με τον Πλατανιά), αν και έπαιζε για περισσότερο από μισή ώρα με παίκτη παραπάνω (οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 60’ με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μάσα, που είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για “θέατρο”).

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός είχε χθες καλύτερό του παίκτη τον Ιταλό τερματοφύλακα Λεάλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου απείλησε και το διάστημα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Ξάνθη - Ηρακλής 3-1

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της πέτυχε η Ξάνθη, που επιβλήθηκε 3-1 του "ουραγού" Ηρακλή στα Πηγάδια και βρίσκεται μόνη δεύτερη στον πίνακα της βαθμολογίας με 31 βαθμούς. Τα γκολ της ακριτικής ομάδας σημείωσαν οι Γιουνές (26' με πέναλτι, 71') και Τριάδης (61΄), ενώ ο "Γηραιός" είχε προηγηθεί με τον Πασά στο 10'. Η Ξάνθη τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φλίσκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88', ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 89', όταν ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Λουκίνα.

Ατρόμητος - Κέρκυρα 1-4

Μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Κέρκυρα μετά τον εκτός έδρας θρίαμβο με 4-1 επί του Ατρομήτου, που ηττήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες στο Περιστέρι. Οι "Φαίακες" προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με γκολ του Επστάιν (4') και έφθασαν στο 0-3 με αυτογκόλ του Λαζαρίδη (64') και Ντουάλα (79') και διαμόρφωσαν το τελικό 1-4 στο 87' με τον Γεωργακόπουλο.

Οι Περιστεριώτες, που μείωσαν με κεφαλιά του Φυτανίδη στο 82', ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω αποβολών του Κεϊτά με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και του Γκουγκούδη με δεύτερη κίτρινη στο 66'.

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 1-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υπέταξε με 1-0 τον Πανιώνιο στον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο των "Ζωσιμάδων" και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μιχαήλ με κεφαλιά στο 18' μετά από φάουλ του Κοζορώνη. Ο Πανιώνιος, κατώτερος προηγούμενων εμφανίσεών του, γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από οκτώ αγώνες πρωταθλήματος, αλλά θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, έχοντας δύο χαμένες ευκαιρίες στο φινάλε του αγώνα.

Βέροια - Λάρισα 1-1

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας μεταξύ της ομάδας της Ημαθίας και της Λάρισας, αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί και τις δύο ομάδες. Η Λάρισα προηγήθηκε στο 45' με τον Ικάουνιεκς, ενώ η Βέροια ισοφάρισε στο 69' με τον Σαρπόνγκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL