Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.6°C19.1°C
1 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.6°C15.0°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.6°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 67%
"Με την πλάτη στον τοίχο" στη Λιέγη ο Παναθηναϊκός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Με την πλάτη στον τοίχο" στη Λιέγη ο Παναθηναϊκός

Διεξάγεται σήμερα η 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Παναθηναϊκό να έχει το πιο δύσκολο έργο από τις τρεις ελληνικές ομάδες. Οι "πράσινοι" παίζουν (8.00 μ.μ.) "με την πλάτη στο τοίχο" στη Λιέγη κόντρα στη βελγική Σταντάρ και μετά τις δύο ήττες που προηγήθηκαν δεν έχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες.

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Σταντάρ Λιέγης, δήλωσε στα βελγικά ΜΜΕ: "Δεν είναι η ομάδα που ήξερα. Με όλο τον σεβασμό, δεν μου προκαλεί κάποιο φόβο. Δεν έχει μεγάλα ονόματα". Ο Κονγκολέζος επιθετικός αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σήμερα από τον Στραματσόνι και καλείται να υπερασπιστεί την άποψή του στο γήπεδο.

Στις 10.05 μ.μ. ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" την πρωταθλήτρια Καζακστάν Αστάνα. Ο Μπέντο άφησε εκτός αποστολής τον Μάρκο Μάριν, αλλά και τον Ντε Λα Μπέγια προκειμένου να προφυλαχθεί εν όψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

H Αστάνα πέρσι έπαιξε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και με αντιπάλους την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Γαλατασαράι και απέσπασε τέσσερις ισοπαλίες στα έξι παιχνίδια! Το καλοκαίρι αποκλείστηκε δύσκολα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Σέλτικ (με ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις), ενώ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο με ένα γκολ στο 87'.

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει το αήττητο κόντρα στην τοπική Καραμπάκ (8.00 μ.μ.). Ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε σχετικά: "Πάντα έχουμε στο μυαλό μας τη νίκη. Η ομάδα της Καραμπάκ μου δείχνει πιο επιθετική, μου δείχνει ομάδα που μπορεί να αδικείται που έχει έναν βαθμό. Αυτό είδα στα παιχνίδια της, όπως και στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα. Μέχρι την αποβολή ήταν πολύ καλά οργανωμένη και μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα".

Οι βαθμολογίες των ομίλων όπου μετέχουν οι ελληνικές ομάδες:

2ος όμιλος: ΑΠΟΕΛ 6, Ολυμπιακός 3, Γιουνγκ Μπόις 1, Αστάνα 1.

7ος όμιλος: Άγιαξ 6, Θέλτα 4, Σταντάρ Λιέγης 1, Παναθηναϊκός 0.

10ος όμιλος: Φιορεντίνα 4, ΠΑΟΚ 4, Σλόβαν Λίμπερετς 1, Καραμπάκ 1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL