Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επιστροφή στη δράση από Σεπτέμβριο για το WRC

ΑΜΠΕ

Αρχή με το Ράλι Εσθονίας στις 4-6 Σεπτεμβρίου - Στη συνε΄χεια ακολουθεί το ράλι Τουρκίας (24-27 Σεπτεμβρίου), Γερμανίας (15-18 Οκτωβρίου) Ιταλίας, ενώ η σεζόν ολοκληρώνεται με την επιστροφή του Ράλι Ιαπωνίας, του οποίου δεν υπήρξε μεταβολή στις ημερομηνίες διεξαγωγής (19 - 22 Νοεμβρίου)

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) επιστρέφει στη... δράση, ύστερα από την αναγκαστική διακοπή του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Οι διοργανωτές του WRC γνωστοποίησαν σήμερα (2/7) την επανεκκίνηση της διοργάνωσης, η οποία θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο (4-6/9) με το Ράλι Εσθονίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χώρα της Βαλτικής θα διοργανώσει για πρώτη φορά αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι και θα γίνει η 33η χώρα που θα φιλοξενήσει αγώνα του WRC από καταβολής του, το 1973.

Οι διοργανωτές γνωστοποίσαν ένα αναθεωρημένο καλαντάρι του WRC για το 2020. Σ' αυτό, το Ράλι Ιταλίας/Σαρδηνίας, το οποίο είχε αναβληθεί τον Ιούνιο, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος μετά τους πρώτους τρεις αγώνες του (σ.σ. σε Μόντε Κάρλο, Σουηδία και Μεξικό), έχει οριστεί για το διάστημα 29 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου. Στο νέο πρόγραμμα, τον αγώνα στην Εσθονία θα ακολουθήσουν τα Ράλι σε Τουρκία (24-27 Σεπτεμβρίου) και Γερμανία (15-18 Οκτωβρίου). Στη συνέχεια έπεται η Ιταλία, ενώ η σεζόν ολοκληρώνεται με την επιστροφή του Ράλι Ιαπωνίας, του οποίου δεν υπήρξε μεταβολή στις ημερομηνίες διεξαγωγής (19 - 22 Νοεμβρίου).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, το φετινό WRC θα περιλαμβάνει τουλάχιστον οκτώ αγώνες. Έτσι, θα συνεχιστούν οι προχωρημένες συνομιλίες με τους υπευθύνους του Ράλι Ίπρ (2-4/10), προκειμένου ο αγώνας στο Βέλγιο να ανακοινωθεί σύντομα ως ακόμη μια προσθήκη στο καλαντάρι του WRC. Παράλληλα, θα προχωρήσουν επίσης οι συνομιλίες με την κροατική ομοσπονδία αυτοκινήτου και καρτ για τη διεξαγωγή ενός αγώνα σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν εν ευθέτω χρόνω.

Στο μεταξύ, οι διοργανωτές του WRC γνωστοποίησαν ότι ματαιώνεται οριστικά για φέτος το Ράλι Αργεντινής, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τον Απρίλιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω του κορονοϊού.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χωρίς σχέδιο θα πνιγούμε όλοι

Τελικά τι είναι χειρότερο; Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβεται πίσω από το... λεφτόδεντρο Πέτσα για να αποκρύψει οφθαλμοφανείς ευθύνες στη διαχείριση του κορωνοϊού, των πλημμυρών ή το γεγονός ότι η κυβέρνηση...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις