Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
UEFA: Κανένα «plan b» για τη διεξαγωγή του Final-8 στο Champions League
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

UEFA: Κανένα «plan b» για τη διεξαγωγή του Final-8 στο Champions League

Δεν υπάρχει «plan B» για τον τόπο διεξαγωγής του Final-8 στο Champions League, που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί στην Λισαβώνα από τις 12 έως τις 23 Αυγούστου, σύμφωνα με απάντηση της UEFA στην γαλλική εφημερίδα «L' Equipe».

Σημειώνεται ότι μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην πορτογαλική πρωτεύουσα, φήμες ήθελαν να αλλάζει ο τόπος διεξαγωγής του Final-8.

Η πορτογαλική κυβέρνηση, μάλιστα, επανέφερε σε ισχύ ορισμένα περιοριστικά μέτρα και ειδικά σε περιοχές της Λισαβώνας, ωστόσο αυτό, δεν φαίνεται να επηρρεάζει την UEFA.

«Η UEFA βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τις τοπικές αρχές. Ελπίζουμε ότι όλα θα είναι καλά και ότι θα είναι δυνατή η διοργάνωση του τουρνουά στην Πορτογαλία. Προς το παρόν, δεν υπάρχει λόγος να σχεδιάζουμε ένα εναλλακτικό σχέδιο. Παρακολουθούμε την κατάσταση σε καθημερινή βάση και θα προσαρμοσθούμε εάν χρειαστεί».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL